- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.123
- 548
Allah bağışlasın evlatlarınızı. Enerjinizi ve cesaretinizi ayakta alkışlıyorum.Halı hazırda 2 tane çocuğum var ama bu üçüncüyü istememe engel değil tabi ki.
Doğru zamanda inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bağışlasın evlatlarınızı. Enerjinizi ve cesaretinizi ayakta alkışlıyorum.Halı hazırda 2 tane çocuğum var ama bu üçüncüyü istememe engel değil tabi ki.
Doğru zamanda inşallah.
ilk 3 ay efsanesi dogrudur. dikkat edilmesi gerekir. etmeyip "bisi olmadi bana" diyenler sizi ilgilendirmez. cesaretinize hayran kalamadim.Hayirli mutlu akşamlar kızlarrrr :)
Ay benim derdim çok küçük ama yine de içim rahat etsin diye yazmak istedim. 1.5 aylık hamileyim, henüz çok küçük yani. Az önce eve dört sandalye geldi ben de taşımak zorunda kaldım, adam içeri taşımadi.
Karnımın alt kısımlarında hafif ağrılar başladı. Korktum biraz :) ilk gebeligim. Böyle küçük şeylerden bebeğe zarar gelir mi sizce? Yaşayan var mı veya psikolojik olabilir mi?
Not : normal ev sandalyesi değil. Biraz büyük ve metal epey hantal :) yanında bank şeklinde olanı da vardı malesef![]()
Hayirli mutlu akşamlar kızlarrrr :)
Ay benim derdim çok küçük ama yine de içim rahat etsin diye yazmak istedim. 1.5 aylık hamileyim, henüz çok küçük yani. Az önce eve dört sandalye geldi ben de taşımak zorunda kaldım, adam içeri taşımadi.
Karnımın alt kısımlarında hafif ağrılar başladı. Korktum biraz :) ilk gebeligim. Böyle küçük şeylerden bebeğe zarar gelir mi sizce? Yaşayan var mı veya psikolojik olabilir mi?
Not : normal ev sandalyesi değil. Biraz büyük ve metal epey hantal :) yanında bank şeklinde olanı da vardı malesef![]()
Aslında amacım bir cesaret gösterisi değildi, mecbur kalmıştım. Ama şu saatten sonra ekstra dikkat edeceğim tabi ki..ilk 3 ay efsanesi dogrudur. dikkat edilmesi gerekir. etmeyip "bisi olmadi bana" diyenler sizi ilgilendirmez. cesaretinize hayran kalamadim.
Çok teşekkür ederim sagolun.Tebrik ederim, sağlıkla alın yavrunuzu kucağınıza.
Bir şey olmamıştır, korkmayın. Bu kadar erken gebeliklerde öyle koşmanın, zıplamanın, yüz üstü yatmanın filan bir zararı olmuyor ama bu saydıklarıma hamileliğiniz ilerledikçe kesinlikle dikkat etmelisiniz. Şuan ki ağrı sızı ağır kaldırmakla ilgili değil de, sadece hamilelikle ilgili olabilir. Benim hamileliklerde de o bölgelerde sürekli bir iğne saplanıyormuş gibi, elektrik atıyormuş gibi tuhaf şeyler olup dururdu. Bir de havalar soğudu, üşütmemeye de dikkat edin. Üşütmek de yine o bölgelerdeki ağrıları tetikliyor.
Çok sagolun tavsiyeleriniz için. Evet şu saatten sonra çok daha dikkatli olacağım. :)benım doktorum bana hamılelıgımde kendını yorma tepelere uzanma agır kaldırma tamam gunluk hareketlerıne devam et ama hamıle oldugunu unutma kendını bıraz sakın ve mutlaka sıcak tut kendını demıstı
doktorum boyle dedıyse bosa dememıstır bana dedıklerını sıze soyleyeyım dedım
kendınıze dıkkat edın
Evet dikkat edeceğim çok sagolun :)canim Allah izin vermezse bisey olmaz ama sende dikkat etmelisin bundan sonra temkinli ol agar kaldrmamalisin :)
Başlığı minik bebek kokuları diye okuyan bir ben miyim acaba ? :)
Bendeki biraz deli cesareti sanırım, zira şuan ki halim benimde içler acısıAllah bağışlasın evlatlarınızı. Enerjinizi ve cesaretinizi ayakta alkışlıyorum.imza: iki çocukla hurdaya çıkmış bir anne
saglikla al kucagina insallahAslında amacım bir cesaret gösterisi değildi, mecbur kalmıştım. Ama şu saatten sonra ekstra dikkat edeceğim tabi ki..
İnşallah hayırla sağlıkla annesikokusunu almak da nasip olur inşallah
Yok canım birşey olmaz. İlk zamanlar acıyor öyle durumlarda. Bende koltuğu bacağımla ittirmiştim çok acımıştı. Düşmeyecek bebek naparsan yap düşmez.Hayirli mutlu akşamlar kızlarrrr :)