- 7 Mayıs 2015
- 2.417
- 5.894
- 358
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Sizin durumda siz haklısınız çünkü böyle bir arkadaş ortamını bilerek sevgili olmustur arkadaşınızla, kafası uymayan baştan der ben böyle şeylere gelemem diye. Muhtemelen sizi inceledi etti sonra kıskandı, dile de getirse arayı bozmuş olcak. Akıllıca davranmış ama acı sondan kurtulamamışBiz rahat bir grubuz. Beraber tatillere cikariz, sohbetimiz rahattir, iceriz dans ederiz vs. Sevgilisi gruptaki kadinlarin (biz oluyoruz) erkek olan arkadaslarla samimiyetine bozulmus. Arkadasim sacmalama kac yillik arkadasiz biz hepsiyle, onlar bizim kizlar hep oyleydik biz diye ikna etmeye calissa da olmamis. En sonunda bizimle ayni ortamlara girmesini istemeyince iliski kopmuş.
Bu arkadasin son sevgilisi cok kiskanc bir kızdı, bizim yanimizda barda bile kiskanclik kavgasi cikartti. Ama akilliydi. Bizim grup icindeki kizlarla ilgili asla ariza cikarmadi. Hep gorustu, bizimle arasini iyi tuttu, kiskansa bile belli etmedi. Belki gerçekten sevdi, belki yakininda tutmak istedi bilemem ama iliskisinde bizim icin gerginlik cikarmadi.
Yani gercekten yakin arkadas grubu icin rest cekerken her ihtimali goze almak gerekiyor. Ben adamin 12 yillik arkadaşıyım, onumuzdeki ay 2 erkek 4 hatun tatile gidecegiz. Bir sey yapacak olsam onlarin sevgili olmasini mi beklerdim
Bazi kadinlar icin sevgililerini kiz arkadaşlarından uzaklastirmak guc gosterisi gibi oluyor. Bu kiz da muhtemelen oyleydi
valla bazen eşime diyorum gençlik varmış şuan olsa çekmezdim diyeAy o cok sinirbozucuymus ama
Esiniz tam agzina islak terlikle vurmalik davranmış. Planiniz oldugunu bile bile ariyorlarsa kankisiyle kafasini tokustursaydiniz
Canim bence bosanin ahaha bunu yazmasam eksik olurdu
Esinizin arkadaşı mı sevgiliyken cektirdibuda öyle sevgiliyken burda degildi bikac ay sevgili kaldik. Nişanliyken bir geldi ooff hemde ne oof baya cektirdi bana kendileri. Bizimde kankalarimiz vardi biz hic oyle yapmadik ya
O kadar seviyorsa arkadaşını kesin bir şey oluyor. Olmasın tabi de.. Erkekler de mesafeyi ayarlayamıyor.. Arkadaşım dediğim kız onlardayken eşimle 20 küsür adet mesajlaştığını bunu da benden sakladıklarını öğrendiğim günden beri kim olursa olsun mesafe iyidir diyenlerdenim..Cnm şimdi sevgili olsalar bir nevi nasilsan devam edersin ortada birsey yok sonuçta.
Ama bu öyle degil sevgilim demedi. Evleniyorum dedi ve kizi getirdisözlüler şuan yüzük takildi..
Şimdi diyelim ki kiz rahatsiz oldu. Esim gorusmek istese arkadas deseki sozlum rahatsiz oldu pinkten ki der o kadar da acik sozlu. Sonra esim bana kizar neden dikkat etmedin davranislarina diye. Cunku o kadar seviyor arkadasini.
Esinizin arkadaşı mı sevgiliyken cektirdibende kankalarıma sıkıntı vermedim hic ama kimileri tam sopalık valla
O kadar seviyorsa arkadaşını kesin bir şey oluyor. Olmasın tabi de.. Erkekler de mesafeyi ayarlayamıyor.. Arkadaşım dediğim kız onlardayken eşimle 20 küsür adet mesajlaştığını bunu da benden sakladıklarını öğrendiğim günden beri kim olursa olsun mesafe iyidir diyenlerdenim..
Kıza karşı mesafeniz için yazdım ben. Eşiniz arkadaşını çok seviyor kızla da anlaşır iseniz mesafeli olun. Gerçi sizin eşinizin arkadaşı ile de mesafeniz olsun. İnsanlarda değişim çok ani maalesef..Esimin arkadasi erkek ama
Okurken Allah affetsin,çocuk evleniyor diye kiskandiginizi düşündüm.İcim fesat tövbeler olsun.
Doğru olanı yapmissiniz,kızın nasıl biri olduğunu bilmiyorsunuz henüz,zamanla eski halinize donersiniz.
Kendini o kıza beğendirmek calısma bence kendin ol dogal ol sonucta o kız arkadaşınızla evlendiğinde bu dogal halini tanıyacak o zaman ona daha garip gelecek o zaman ciddiydim buna ne oldu koyverdim diyecek bence neyseki o sunuz kendinizi sıkmayın ölçülü olun yeter....Selam arkadaşlar. Eşimin yakin bir arkadaşi var kardeş gibiler. Bende severim kendisini.. Evimize girer çıkar ve çok güveniriz kendisine.
Bizim diyalogumuzda surekli atışma şeklinde , şakalaşiriz, ( el şakasi degil temas olmaz asla) agiz dalaşina gireriz vs... 7-8 senedir tanişiyoruz.
Bende şen şakrak biriyim doğalim lafimi da esirgemiyorum tabikki karşimdakini kırmadan...
Şimdi gelelim soruma. Bu arkadaşimiz allah kismet ederse evleniyor. Bizimle tanıştirdi geçen gün. Ama ben agzimi acamadim sadece gülümsedim bir iki soruya karsilik cevap verdim.
Arkadasimiz dalaşti bize falan hani cevap bekliyor benden. Cevap bile veremedim güldüm geçtim.
Kiz tarafindan yanliş anlaşilacagimi düşündugum icin pek konuşamadim yani laflarimi da cımbızla seçtim.
O da ertesi gün neden oyle oldugumu kizi sevip sevmedigimi sordu. Bende sadece sevdim diyebildim.
Şimdi kizlar doğrumu davranmişim ? Daha çok yanyana gelecegiz sonuçta ama ben o gun inanilmaz gerildim agzimdan yanliş bisey cikar kiz rahatsiz olur diye. Ama o günden hiç zevkte almadım açikcasi ben ben degildim çünkü...
Sizce öyle çok mesefeli davranmaya devam mi etmeliyim ?
Yoksa davranişlarimi biraz süzgeçten gecirip bizim arkadaşa oylemi davranmaliyim ?
Valla kadınlardan herşey beklenir iyi yapmışsınız mesafeli olmakla ince düşünmüşsünüz yani ben asla tahammül edip kimsenin gönlünü yapmam ne özelliği var karşı tarafın o bana kendini sevdirsin yani eskiden sizin gibiydim ama hep ters teperdi artık şirrettin uyuzun önde gideniyim valla kafam rahat şimdi onlar düşünsünSelam arkadaşlar. Eşimin yakin bir arkadaşi var kardeş gibiler. Bende severim kendisini.. Evimize girer çıkar ve çok güveniriz kendisine.
Bizim diyalogumuzda surekli atışma şeklinde , şakalaşiriz, ( el şakasi degil temas olmaz asla) agiz dalaşina gireriz vs... 7-8 senedir tanişiyoruz.
Bende şen şakrak biriyim doğalim lafimi da esirgemiyorum tabikki karşimdakini kırmadan...
Şimdi gelelim soruma. Bu arkadaşimiz allah kismet ederse evleniyor. Bizimle tanıştirdi geçen gün. Ama ben agzimi acamadim sadece gülümsedim bir iki soruya karsilik cevap verdim.
Arkadasimiz dalaşti bize falan hani cevap bekliyor benden. Cevap bile veremedim güldüm geçtim.
Kiz tarafindan yanliş anlaşilacagimi düşündugum icin pek konuşamadim yani laflarimi da cımbızla seçtim.
O da ertesi gün neden oyle oldugumu kizi sevip sevmedigimi sordu. Bende sadece sevdim diyebildim.
Şimdi kizlar doğrumu davranmişim ? Daha çok yanyana gelecegiz sonuçta ama ben o gun inanilmaz gerildim agzimdan yanliş bisey cikar kiz rahatsiz olur diye. Ama o günden hiç zevkte almadım açikcasi ben ben degildim çünkü...
Sizce öyle çok mesefeli davranmaya devam mi etmeliyim ?
Yoksa davranişlarimi biraz süzgeçten gecirip bizim arkadaşa oylemi davranmaliyim ?
Aynı yorumu yazmışız.Bana da çok garip geldi.valla olay bana çok şüpheli geldi
hadi hepsine tamam da neden sadece sevdim deyip geçiştirdiniz o kısmını da çözemedim.
madem arkadaşsınız, ya sevgilin yanlış anlar diye bir gerildim, yoksa sevdim iyi kız vs vs diyebilirdiniz.
Şimdi de eşiniz kıza çektirip arkadaşını zora sokabilir aslında ama kıyamaz arkadaşınaEvet eşimin arkadası. Nişanliyken evliyken hep cektirdi bana. O yuzden cok dalaşiyoruz birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?