Minik bir soru

Kızı neden kıskanayım ? Ilk buluşmada gerildigim için mi beni kıskançlikla suçladıniz ?

Samimiyetim de benim onun ve esimin arasinda olan birşey.

Ben kendi davranişlarimi illaki torpuleyecegim.
Eger hoşlanmassa göruşmeyi kesebilir en dogal hakkı tabi ki...
Belki ilk goruşme diye ortam hoşuma gitmedi bilemiyorum.

Bence bir sonrakinde böyle olmayacak

Eşim agir başlidir yapmaz.
Gercekten benim çektigimi kimse cekmez yani.
Benimki de öyle, neler çektim bir iki arkadaşı yüzünden. Onlar sevgili yapınca da eşime kaç kere arayalım çağıralım dedim , yok rahatsız etmeyelim dedi . Onlar bizi arıyor dedim ben aramam onlar başka ben başka deyip kenara çekildi. Sizin gibi çok çektim valla

Hayır kendi kendinize neden böyle davrandınız?
Bana yanlış geldi, kendime yapılsa kesinlikle gıcık olurdum.
Havadan sudan ıkı kadın olarak konusabılırdınız.
Madam Bovary gibi davranmışsınız.

Biz bu arkadasi nufusumuza alacaktik yani o derecede.
Bak bizler ne kadar düşünceliyiz

Çok mantıklı davranmışsınız. Erkekler bazen bu tarz şeyleri anlayamıyor. eğer siz aşırı samimi olsaydınız eminim kız rahatsız olurdu. Bu gibi durumda eminim çoğu kadın rahatsız olur.

Bundan sonra da bence belirli bir mesafe koruyarak aynı muhabbetinizi devam ettirebilirsiniz.

Biz bu arkadasi nufusumuza alacaktik yani o derecede.
Bak bizler ne kadar düşünceliyiz
Çok güldüm ya benim cümlelerim gibi dediniz ya ben fikrimi değiştirdim, bence sürekli kızla ikisini davet edin size. Başbaşa kalamasınlar bir zora girsin erkek olan , anlasın sizi.Ben intikam alacaktım da eşimle eskisi gibi değil araları ama hala bekliyorum bir fırsatım olsun direk uygulama yapacağım

Bu konu bana arkadaş grubumda geçen bir olayı anımsattı.

3 çift olarak görüştüğümüz bir grubumuz var (Böyle deyince de aklınıza abuk fanteziler gelmesin ha aman diyeyim ehehe ). Biz kızlar önceden tanışıyoruz, diğer iki kız arkadaşımın hukuku daha eski, çok daha önceden beri samimiler. Bu detayı olayların samimiyetten bağımsız gelişebildiğini anlatmak için veriyorum. Neyse, birkaç ay önce biz yine buluştuk bir şeyler içip sohbet etmek için. Kız arkadaşlarımdan biri diğer kız arkadaşımın kocasına o kadar samimi davrandı ki yani "ooo biraderimmm" tarzı şakalaşmalar, yanına oturup kolunu omzuna atmalar, gülüşürken ona doğru sokulmalar falan. Daha önceden de yapıyor muydu bilmiyorum ama nişanlım ve ben ilk kez gördük bu kadar samimiyeti ve şok olduk. Belki o samimiyetten yapıyordu, iyi niyetli olabilir ama dışarıdan hoş bir görüntü değildi yani bence de. Diğer arkadaş da rahatsız oldu, her iki koca da pek rahatsız görünmüyorlardı. Bunlar o günden sonra bambaşka bir konuyu bahane ederek feci kavga ettiler ve görüşmüyoruz artık, grup dağıldı.

Siz bu kadar samimisinizdir demiyorum ama kişilerin samimiyet algıları değişebiliyor. Sizin basit bir şakalaşma olarak gördüğünüz şeyi arkadaşınızın sevgilisi bambaşka anlayabilir dolayısıyla mesafeli olmak iyidir :)

Yok biz o arkadaş gibi olamayız yaa o varya artik aşmıştı. Banane senden once ben vardim deyip kocamla arama giriyordu. Ama allah var hep biliyordum sever bizi.
Keşke yapabilsek ama yapamiyoruz iste

Tabiki insan rahatsiz olur. Olmam diyenden korkarim asıl ben. Bende olurum yalan yok. Bizim samimiyet boyutumuz oyle değil.
- nasilsin x
+ sanane hahahahah
- haha cok komik oldugunumu saniyorsn
+ evet oyleym ama bu seni hic ilgilendirmez hahaha
Tarzi terslemeler, atışmalar vs. Oyle samimiyet yok yani canim cicim canim arkadasim falan diye.

Bencede kızın yanında mesafeli ol arkadaşınada söyle ki yanlış anlamasın yanlış anlaya bilir de
Ben olsam anlardım çünkü hooop burrrsssss çüüşşş
Siz hayırdır noluyonuz derdim sizinlede görüştürmezdimm
O yüzden mesafe candır

Kızı neden kıskanayım ? Ilk buluşmada gerildigim için mi beni kıskançlikla suçladıniz ?

Samimiyetim de benim onun ve esimin arasinda olan birşey.

İyi de o kişi sizin direkt arkadaşınız değil eşinizin arkadaşı sonradan tanışıp baya laf dalaşına girecek kadar şakalaşmalar falan olacak kadar samimi olmuşsunuz . Adam kız arkadaşını tanıştırmaya getiriyor bir anda soğuk davranıp kıza güleryüz göstermeyip muhabbet bile etmiyorsunuz tam tersine hemcinsiniz olarak daha çok laf açmanız gerekmez miydi?

neden eşinizin erkek arkadaşıyla bu kadar içli dışlı canayakınken kıza olamadınız? Hem de soruyor sevmedin mi diye sevdim diyorsunuz sadece bu soğukluğun nedeni ne peki? Dediğim gibi benimde eşimin erkek arkadaşı evlendi onunla nasılsak kızla çok çok daha iyi olduk. Kesinlikle aranızdaki iletişim ve samimiyetin kalmayacak olmasına bozulmuşsunuz net!!

Kıza karşı nasıldınız? Konunuzda birşeyler yanlış ya da eksik. İlk görüşmede resmi olmanız gerek tabii... Sanane Nasılım diyecek değilsiniz. Ayrıca lise yılları konuşmaları değil mi bunlar? Neyse umarım kıza güler yüzlü ve nazik davranmışsınızdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…