- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Kusura bakmayın ama ben kızı kıskandığınızı düşündüm bekar adam nedne sizin eve o kadar girip çıkıyor ve her ne kadar kardeşi gibi olsa da eşiniz laf dalaşına girmek çok gereksiz o kadar samimiyet neden? benim eşim benim arkadşaımla o kadar dalaşsa ben tepkimi verirdim kaldı ki o kadar samimiyetin olan bir insan kız arkadaşını tanıştırmaya getiriyor tamam eskisi gibi laf dalaşına girmezsin de kıza biraz canaykınlık samimiyet gösterebilirdiniz muhabbet edebilirdinixz neden kıza o kadar soğuk durdunuz.
Yani dalaşmak başka şey samimiyet başka. Benimde eşimin çocukluk arkadaşı vardı bizde çok güzel muhabbett ederdik 2 sene sonra o da evlendi eşiyle çok iyi arkadaş olduk kızla ilk bize getirdiğinde beraber şakalaştık muhabbet ettik kızla. Bence eşinizin arkadaşıyla bir samimiyetiniz olduğundan evlenince bu kalmayacak diye kıskanmışsınız başka açıklaması yok
Diyelim ki iş ciddiye bindi ve kızda bu tür samimiyetleri sevmeyen biri. Sizde böyle mesafeli durduğum için ortamdan keyif alamadım demişsiniz. Bundan sonra ortamınız hep böyle olursa, sizin arkadaşlığınız, arkadaşınızın kızla ilişkisi sonunda nasıl etkilenir.
Bu şekilde nasıl devam eder bilemedim.
valla olay bana çok şüpheli geldi
hadi hepsine tamam da neden sadece sevdim deyip geçiştirdiniz o kısmını da çözemedim.
madem arkadaşsınız, ya sevgilin yanlış anlar diye bir gerildim, yoksa sevdim iyi kız vs vs diyebilirdiniz.
Şimdi de eşiniz kıza çektirip arkadaşını zora sokabilir aslında ama kıyamaz arkadaşınasizin gibi anlayışlı olmaz kimse. O kıza yapsanız kız çekmez yani.
Benimki de öyle, neler çektim bir iki arkadaşı yüzünden. Onlar sevgili yapınca da eşime kaç kere arayalım çağıralım dedim , yok rahatsız etmeyelim dedi . Onlar bizi arıyor dedim ben aramam onlar başka ben başka deyip kenara çekildi. Sizin gibi çok çektim vallaEşim agir başlidir yapmaz.
Gercekten benim çektigimi kimse cekmez yani.
Benimki de öyle, neler çektim bir iki arkadaşı yüzünden. Onlar sevgili yapınca da eşime kaç kere arayalım çağıralım dedim , yok rahatsız etmeyelim dedi . Onlar bizi arıyor dedim ben aramam onlar başka ben başka deyip kenara çekildi. Sizin gibi çok çektim valla
Selam arkadaşlar. Eşimin yakin bir arkadaşi var kardeş gibiler. Bende severim kendisini.. Evimize girer çıkar ve çok güveniriz kendisine.
Bizim diyalogumuzda surekli atışma şeklinde , şakalaşiriz, ( el şakasi degil temas olmaz asla) agiz dalaşina gireriz vs... 7-8 senedir tanişiyoruz.
Bende şen şakrak biriyim doğalim lafimi da esirgemiyorum tabikki karşimdakini kırmadan...
Şimdi gelelim soruma. Bu arkadaşimiz allah kismet ederse evleniyor. Bizimle tanıştirdi geçen gün. Ama ben agzimi acamadim sadece gülümsedim bir iki soruya karsilik cevap verdim.
Arkadasimiz dalaşti bize falan hani cevap bekliyor benden. Cevap bile veremedim güldüm geçtim.
Kiz tarafindan yanliş anlaşilacagimi düşündugum icin pek konuşamadim yani laflarimi da cımbızla seçtim.
O da ertesi gün neden oyle oldugumu kizi sevip sevmedigimi sordu. Bende sadece sevdim diyebildim.
Şimdi kizlar doğrumu davranmişim ? Daha çok yanyana gelecegiz sonuçta ama ben o gun inanilmaz gerildim agzimdan yanliş bisey cikar kiz rahatsiz olur diye. Ama o günden hiç zevkte almadım açikcasi ben ben degildim çünkü...
Sizce öyle çok mesefeli davranmaya devam mi etmeliyim ?
Yoksa davranişlarimi biraz süzgeçten gecirip bizim arkadaşa oylemi davranmaliyim ?
Çok güldüm ya benim cümlelerim gibi dedinizBiz bu arkadasi nufusumuza alacaktik yani o derecede.
Bak bizler ne kadar düşünceliyiz
Kız zaten bunu duyunca otomatik olarak sinir olacaktır size:) ben olurdum yani..O da ertesi gün neden oyle oldugumu kizi sevip sevmedigimi sordu.
Çok güldüm ya benim cümlelerim gibi dedinizya ben fikrimi değiştirdim, bence sürekli kızla ikisini davet edin size. Başbaşa kalamasınlar bir zora girsin erkek olan , anlasın sizi.Ben intikam alacaktım da eşimle eskisi gibi değil araları ama hala bekliyorum bir fırsatım olsun direk uygulama yapacağım
Bu konu bana arkadaş grubumda geçen bir olayı anımsattı.
3 çift olarak görüştüğümüz bir grubumuz var (Böyle deyince de aklınıza abuk fanteziler gelmesin ha aman diyeyim ehehe). Biz kızlar önceden tanışıyoruz, diğer iki kız arkadaşımın hukuku daha eski, çok daha önceden beri samimiler. Bu detayı olayların samimiyetten bağımsız gelişebildiğini anlatmak için veriyorum. Neyse, birkaç ay önce biz yine buluştuk bir şeyler içip sohbet etmek için. Kız arkadaşlarımdan biri diğer kız arkadaşımın kocasına o kadar samimi davrandı ki yani "ooo biraderimmm" tarzı şakalaşmalar, yanına oturup kolunu omzuna atmalar, gülüşürken ona doğru sokulmalar falan. Daha önceden de yapıyor muydu bilmiyorum ama nişanlım ve ben ilk kez gördük bu kadar samimiyeti ve şok olduk. Belki o samimiyetten yapıyordu, iyi niyetli olabilir ama dışarıdan hoş bir görüntü değildi yani bence de. Diğer arkadaş da rahatsız oldu, her iki koca da pek rahatsız görünmüyorlardı. Bunlar o günden sonra bambaşka bir konuyu bahane ederek feci kavga ettiler ve görüşmüyoruz artık, grup dağıldı.
Siz bu kadar samimisinizdir demiyorum ama kişilerin samimiyet algıları değişebiliyor. Sizin basit bir şakalaşma olarak gördüğünüz şeyi arkadaşınızın sevgilisi bambaşka anlayabilir dolayısıyla mesafeli olmak iyidir :)
Bencede kızın yanında mesafeli ol arkadaşınada söyle ki yanlış anlamasın yanlış anlaya bilir deSelam arkadaşlar. Eşimin yakin bir arkadaşi var kardeş gibiler. Bende severim kendisini.. Evimize girer çıkar ve çok güveniriz kendisine.
Bizim diyalogumuzda surekli atışma şeklinde , şakalaşiriz, ( el şakasi degil temas olmaz asla) agiz dalaşina gireriz vs... 7-8 senedir tanişiyoruz.
Bende şen şakrak biriyim doğalim lafimi da esirgemiyorum tabikki karşimdakini kırmadan...
Şimdi gelelim soruma. Bu arkadaşimiz allah kismet ederse evleniyor. Bizimle tanıştirdi geçen gün. Ama ben agzimi acamadim sadece gülümsedim bir iki soruya karsilik cevap verdim.
Arkadasimiz dalaşti bize falan hani cevap bekliyor benden. Cevap bile veremedim güldüm geçtim.
Kiz tarafindan yanliş anlaşilacagimi düşündugum icin pek konuşamadim yani laflarimi da cımbızla seçtim.
O da ertesi gün neden oyle oldugumu kizi sevip sevmedigimi sordu. Bende sadece sevdim diyebildim.
Şimdi kizlar doğrumu davranmişim ? Daha çok yanyana gelecegiz sonuçta ama ben o gun inanilmaz gerildim agzimdan yanliş bisey cikar kiz rahatsiz olur diye. Ama o günden hiç zevkte almadım açikcasi ben ben degildim çünkü...
Sizce öyle çok mesefeli davranmaya devam mi etmeliyim ?
Yoksa davranişlarimi biraz süzgeçten gecirip bizim arkadaşa oylemi davranmaliyim ?
Kızı neden kıskanayım ? Ilk buluşmada gerildigim için mi beni kıskançlikla suçladıniz ?
Samimiyetim de benim onun ve esimin arasinda olan birşey.
dimi sevmese çocuk ayrılacak sanki.Kız zaten bunu duyunca otomatik olarak sinir olacaktır size:) ben olurdum yani..
Yani öyle bir izlenim yaratıyor bu soru insanda.dimi sevmese çocuk ayrılacak sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?