- 7 Ocak 2020
- 442
- 908
- 18
- Konu Sahibi Sevimli Muallime
-
Hiç böyle saçma şey duymadım ne ayıp. Siz boşverin onu almak istiyorsanız çocuklara birşey alın. Oyuncak olmasa da kalem resim defteri gibi. Benim de o yaşlarda kızım var çok seviyor.İyi akşamlar hanımlar umarım keyifleriniz yerindedirBir konu hakkında sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Öncelikle okul öncesi öğretmeniyim ve bildiğiniz üzere veli ziyaretleri yapmam gerekiyor
Yapıyorum da ve miniklerimin yaşadığı evleri görmek ve biraz daha bilgi sahibi olmak beni mutlu ediyor ve giderken de çocuklarıma küçük hediyeler götürmek hoşuma gidiyorbugün ziyaret ettiğim velime de nitekim de öyle yaptım fakat velimin tepkisi bana aynen şu oldu :'' hocam çocukların oyuncakları çok eğer illa bir şey alayım diyorsanız da ev için hediyeler alın '' dedi
Hem şaşırdım hemde hevesim kırıldı açıkçası o yüzden sizin yorumlarınıza ihtiyacım var zira ben ilk kez yaşadım böyle bir şeyi ve bu durum beni biraz üzdü
Merhaba öncelikleVeli ziyareti neden yapmanız gerekiyor?biraz tuhaf geldi açıkcası.ortaokulda zorla evime gelen bir öğretmenim vardı bana çok saçma gelmişti.velinin yaptığıda saçma yani ne hediye getirceğinizi ona mı soracaksınız?
Borcam mi istiyorİyi akşamlar hanımlar umarım keyifleriniz yerindedirBir konu hakkında sizin fikirlerinize ihtiyacım var
Öncelikle okul öncesi öğretmeniyim ve bildiğiniz üzere veli ziyaretleri yapmam gerekiyor
Yapıyorum da ve miniklerimin yaşadığı evleri görmek ve biraz daha bilgi sahibi olmak beni mutlu ediyor ve giderken de çocuklarıma küçük hediyeler götürmek hoşuma gidiyorbugün ziyaret ettiğim velime de nitekim de öyle yaptım fakat velimin tepkisi bana aynen şu oldu :'' hocam çocukların oyuncakları çok eğer illa bir şey alayım diyorsanız da ev için hediyeler alın '' dedi
Hem şaşırdım hemde hevesim kırıldı açıkçası o yüzden sizin yorumlarınıza ihtiyacım var zira ben ilk kez yaşadım böyle bir şeyi ve bu durum beni biraz üzdü
Kendime bir kutu yaptım içine eğitici kitaplar puzzle oyuncaklar aldım rastgele veya o günki miniğime hangisi uygun ise onu götürüyorum ama insan böyle duyunca üzülüyorSiz bildiğiniz yoldan devam edin bence 50 tane oyuncağı olsa da öğretmeninin getirdiği ayrıdır yeri. Belki mini kitaplar falan olabilir oyuncak yerine. Ama sizin mesul olduğunuz kişi çocuk. Çocuk için gidiyorsanız çocuğa götürün boşverin güne yeni gelin evine ziyarete gitmiyorsunuz sonuçta. Bunu diyen insan eve bişey alsanız onu da beğenmez evde ondan var der
Teşekkür ederimNe ilginç insanlar var şu hayatta.
Ben bana değil çocuğuma gelen hediyelere daha çok seviniyorum. Hatta bu hediye oyuncaksa oğlum mutlu olacak diye seviniyorum. Oyucağa sevinmeyen çocuk yoktur. Maddi sıkıntıları var da nakite mi çevirecekler acaba?
Canınızı hiç sıkmayın siz çok nazik bir öğretmensiniz karşınıza tuhaf bir aile denk gelmiş
Elbette kırmadan cevabımı verdim ben öğrencimi gözlemlemek için geldim ve onun mutlu olabileceği bir şey almak istedim benim tercihim böyle fikriniz için teşekkür ederim dedimsacmalamis ben cocuklar icin geldim deseydiniz yada tamam diyip bildiginizi okusaydiniz.cok ayip bence ev hediyesi degil de kiyafet alabilirsiniz oyuncaktan daha mantikli
Bende öğretmenim insanlar çeşit çeşit. iki gün sonra hediye kabul etmiyoruz bizim kurallarımız var diye tersleyen de çıkabilir. İlgilenmesen ilgisiz öğretmen oluyorsun ilgilensen ilgiyi şekillendiriyor veliler hatta ve hatta kimisi çocuğu geçtim kendine de ilgi istiyor beni de el üstünde tutun diye. Yolunuza çıkan taşlar dikenler bunlarla sınırlı olsun inşallahKendime bir kutu yaptım içine eğitici kitaplar puzzle oyuncaklar aldım rastgele veya o günki miniğime hangisi uygun ise onu götürüyorum ama insan böyle duyunca üzülüyor
İşte kalp kırmayayım diyorum ama bazen çok cüretkar oluyor insanlarSize oturmaya veya ev hayırlamasına gelmedim demek lazım. Siz boş verin aç insanı doyurmak zordur. Siz süpriz yumurta götürün. Yeter de artar bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?