Minik bir yardımınıza ihtiyacım var hanımlar 😊

Bir öğretmensiniz kalkıp velinin isteğine göre tabak tencere alcak değilsiniz herhalde.. Hevesinizi kırmayın bence.. Çok güzel bir düşünceniz var.. Devam edin :)

Ben de okul öncesi öğretmeniyim. Evet veli ziyareti yapın diye yazı geldi bütün öğretmenlere ama mecburiyet yok. Mesela ben gitmeyecegim. İsteğe bağlı siz de isterseniz gitmeyebilirsiniz. İstediğiniz için gidiyorsunuz belliki. İşte böyle sizin yaşadığınıza benzer saçma sebeplerden dolayi gitme taraftarı değilim. Hem öğretmen icin de güvenli değil tanımadığın bir evde bulunmak. Ayrıca veli içinde zor. Îste nasıl agirlayim ne yapayım ne ikram edeyim bunların derdine düşüyor veli de. Hiç tasvip etmiyorum. İşte sizin de moralini bozulmuş boş yere. Bence gidip hem kendinizi hem insanları zora sokmayin

Cocugun cok oyuncagi var da kendinin yok mu ev esyasi? Bence her çocuğa kitap alin. Nasilsa kitap varsa bile o kitap yoktur evlerinde

oldu ihtiyaç da söylesin direkt onu alın. evde olan bişeyi alırsınız o da mutlu etmez hanımefendiyi.

Bence de şaka yapmıştır. Üzülmeyin lütfen. Bu arada meslekdaş sayılıyorduk az daha yarım bırakmayaydım eyiydi hayırlı geceler. Bu arada "çocuklarım" demeniz çok tatlı ve samimi

Hanım abla çocuk için değil ev görmesine geldiniz sanmış herhalde. Onun ayrımını bi yaptırsaydınız kendisine, neyse KK üyesi midir değil midir bilmem de düşüncesinin absürdlüğünü anlamış en azından bu da bir şeydir diyelim. Siz tabi ki içinizden ne geliyorsa onu yapmaya devam edin.

Ya siz şu köy okulunda bitlenen öğrencileri olan öğretmen değil misiniz o zaman da bayılmıştım size, gene bayıldım. İyi niyetinizi suistimal eden veliler olmuştur elbette, bu ülkede kendini uyanık zanneden ar damarı çatlamış insan çok. Ama o velinin çocuğu da çocuk işte yazık, eminim bot almanıza çok sevinmiştir. Böyle rezil ana babasının olması onun suçu değil ki. Umarım her zaman gerçekten ihtiyacı olan öğrencilerin kalplerine dokunursunuz değerli öğretmenim.

Bence de şaka yapmıştır. Üzülmeyin lütfen. Bu arada meslekdaş sayılıyorduk az daha yarım bırakmayaydım eyiydi hayırlı geceler. Bu arada "çocuklarım" demeniz çok tatlı ve samimi❤❤
Ya öyle mi yarım bırakmanıza üzüldüm demek ki o an o doğru gelmiş size anne değilim henüz ama terledikleri zaman üstlerini değiştirmek, gözünüzden sakınmak ve bir yıl gibi kısa bir sürede büyüdüklerini gözlemlemek o kadar güzel ki o yüzden onların hepsi benim çocuklarım gibiler

Ya adalet ve hukuk okumak istediğim için bıraktım. Yoksa staj falan yaparken miniklerimle çok sıkı dost olmuştum. Anaçlığın evlat doğurmakla alakası yok ki nice çocuk doğurup da anneliği bilmeyen var. Bana anaç geldiniz bin tane çocuğu da olsa ( öğrenci) binlercesini de yüreğine sığdıran ve sizlerden binlerce olması dileğiyle

Ya çok teşekkür ederim benden çok daha iyi binlercesi olsun inşallah

Valla kk den bende şüphe ediyorum. Yani her an bir tanıdık olabilir diye. Üye olmayanlar da okuyabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…