Minik bir yardımınıza ihtiyacım var hanımlar 😊

Simdi birde basimiza veli ziyaretleri mi cikti? Pes...

Mecbur mu bu ?

Sizde dünden raziymissiniz masallah.. isinizi sevmeniz güzel tabi orasi ayri ..

O patavatsiz veliyi de aldirmayin. illa birkac ters insanla karsilacaksiniz..
Okul öncesinde zorunlu, oğlumun öğretmeni de geldi çocuğun ortamını, odasını görüyor. Bir de öğretmenle birebir olunca sadece çocuğun özellikleri, varsa sorunları konuşuluyor. Öğretmen öğrenciyi tanıyor. Veli ve öğrenci için faydalı, öğretmen için ayrıca külfet tabi.

Merhaba sevgili meslektasim siz çalışkan ve özverili bor öğretmensiniz.bazıları ne gerek var demiş veli ziyaretleri çok önemli okul öncesi ve ilköğretimde. Ha bizde çok meraklı değiliz milletin evine gitmeye ama öğrencilerimiz için ve okuk idaresi istediği için gidiyoruz aileyi çocuğu aile içinde gözlemiyoruz.hiç takmayin patavatsız birisine denk gelmişsiniz sanırım meslekte ilk yıllarınız. Zaman geçtikçe neler neler göreceksiniz .bi velim bana gece 11 de mesaj atmıştı bi soruyu cozememisler bende dayanamadım cevabı yapıştırdım üzgünüm evlere servisimiz yok☹alışıyoruz öğretmenim saygısız iyilikten anlamayan velilere

Agahaghshs ne cesit insanlar var ya😂
Ben olsam beni ilgilendiren eviniz degil, ogrencim derdim sanirim.
Insanlar cesit cesit. meslek hayatiniz boyunca daha neler goreceksiniz. Hic kisisel algilamayin. Isinizi seviyorsunuz belli ki, ne mutlu size.

Bir öğretmenin veliye hediye alması uygun değil bence. Veliyle öğretmenin tek bağlantısı çocuklar ve iki tarafında sorumluluğu çocuk üzerine. O yüzden çocuklara hediye almak en doğrusu.
Ne kadar oyuncağı olsa da bunu öğretmenim beni sevdiğinden getirdi der çocuk. Bu onlar için önemli.
Ben olsam onu diyen veliye kapıdan uğrar, milli hediyemiz olan borcamını verirdim. Tepe tepe kullansın :KK53: :rapci:

Merhaba sevgili meslektasim siz çalışkan ve özverili bor öğretmensiniz.bazıları ne gerek var demiş veli ziyaretleri çok önemli okul öncesi ve ilköğretimde. Ha bizde çok meraklı değiliz milletin evine gitmeye ama öğrencilerimiz için ve okuk idaresi istediği için gidiyoruz aileyi çocuğu aile içinde gözlemiyoruz.hiç takmayin patavatsız birisine denk gelmişsiniz sanırım meslekte ilk yıllarınız. Zaman geçtikçe neler neler göreceksiniz .bi velim bana gece 11 de mesaj atmıştı bi soruyu cozememisler bende dayanamadım cevabı yapıştırdım üzgünüm evlere servisimiz yok☹alışıyoruz öğretmenim saygısız iyilikten anlamayan velilere
Teşekkür ederim yorumunuz için evet ilk yıllarım ve mesleğimi gerçekten hakkıyla yapmak onları hayata hazırlamak için ufak da olsa bir katkım olsun diye elimden geleni yapıyorum. Bölümümü kazanmak ve buralara gelmek inanın benim için çok zor oldu o yüzden böyle durumlar olunca hevesim kırılıyor elimde olmadan. Velilerim ile grubum var fakat en başta benim de okul dışında bir hayatım olduğunu belirttim ve 9 a kadar atılan mesajlara geri döneceğimi söyledim henüz geç saatte yazan velim bu yüzden yok belki de 😂 daha neler göreceğim yıllar gösterecek :rapci:

Velilerimle bağımı koparmak istemediğimden bir grubumuz dahi var ve ogün fotoğraf çekmişsem onlara da gönderiyorum benim çocuğumu çok çekmiyorsunuz x hanım diyeni de gördü bu gözler :KK12: bazen iyi niyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum önemsememezlik yapamıyorum bende mesleğinin ilk yılları bu yüzden mi bu kadar takıyorum bilmiyorum

Konu sahibi ve sizin gibi öğretmenlerin çoğalmasını diliyorum :KK200:

Bir öğretmenin veliye hediye alması uygun değil bence. Veliyle öğretmenin tek bağlantısı çocuklar ve iki tarafında sorumluluğu çocuk üzerine. O yüzden çocuklara hediye almak en doğrusu.
Ne kadar oyuncağı olsa da bunu öğretmenim beni sevdiğinden getirdi der çocuk. Bu onlar için önemli.
Ben olsam onu diyen veliye kapıdan uğrar, milli hediyemiz olan borcamını verirdim. Tepe tepe kullansın :KK53: :rapci:
Çok tatlısınız hanımlar valla canım sıkkındı ama sayenizde biraz keyfim yerine geldi :KK19: ben küçükken de getiriliyordu bu borcamlar yahu 😂 yine götürülüyor mu ki

Teşekkür ederim yorumunuz için evet ilk yıllarım ve mesleğimi gerçekten hakkıyla yapmak onları hayata hazırlamak için ufak da olsa bir katkım olsun diye elimden geleni yapıyorum. Bölümümü kazanmak ve buralara gelmek inanın benim için çok zor oldu o yüzden böyle durumlar olunca hevesim kırılıyor elimde olmadan. Velilerim ile grubum var fakat en başta benim de okul dışında bir hayatım olduğunu belirttim ve 9 a kadar atılan mesajlara geri döneceğimi söyledim henüz geç saatte yazan velim bu yüzden yok belki de 😂 daha neler göreceğim yıllar gösterecek :rapci:
Köyde görev yaparken çocuklara hep defter kalem boya alıyordum şimdiki aklımsa asla almazdım çünkü velinin sorumlugunda olan bişeyi üstlenmiştım neyse bi veli geldi hocam kızın defteri bitti verir misin hayır dedim daha yeni vermiştim bitmesi imkansız yok o değil liseye giden kızın bitmiş demez mi 😢😢meslek aşkınızın hiç bitmemesi diliyorum.15 yıllık bi öğretmen olarak naçizane tavsiyem fazla yüz vermeyin velilere sizi arkadaş olarak görmesinler

Bir çocuğun ilk öğretmeni,o çocuğun eğitim hayatının geri kalanını belirliyor neredeyse.İlk eğitim aldığı,ilk şekillendiği ilk karakteri yoğrulduğu için ve bir insanın başına gelebilecek en güzel şey iyi bir aileden sonra iyi bir öğretmene denk gelmek.Umarım kıymetiniz bilinir,ileride sizin gibi bir öğretmeni olsun çok isterim çocuğum olursa. Sıkmayın canınızı,insanlar çeşit çeşit işte :)

Ya siz gerçekten ne sevimli bir muallimesiniz demeye geldim. Cevaplariniz çok şeker. Öğrencileriniz çok şanslı. Meslek aşkıniz daim olsun. 💚
Kadında ki yüzsüzlük hayret verici. Ama işte öyle değişik insanlarla karşılaşıyoruzki hayatta, bazen şükrediyorum şahsen, ben de böyle olabilirdim diye. :D

Iste boyle meslegine asik ogretmenlerin heveslerini kiriyorlar, yazik oluyor. O cocuk ne kadar sevindi halbuki ogretmenim bana oyuncak getirmis diye. Cok takdir ettim sizi, sizin gibi ogretmen dostlar basina.

Köyde görev yaparken çocuklara hep defter kalem boya alıyordum şimdiki aklımsa asla almazdım çünkü velinin sorumlugunda olan bişeyi üstlenmiştım neyse bi veli geldi hocam kızın defteri bitti verir misin hayır dedim daha yeni vermiştim bitmesi imkansız yok o değil liseye giden kızın bitmiş demez mi 😢😢meslek aşkınızın hiç bitmemesi diliyorum.15 yıllık bi öğretmen olarak naçizane tavsiyem fazla yüz vermeyin velilere sizi arkadaş olarak görmesinler
Hak veriyorum size :KK15: ben gerçekten velilerimle arama mesafe koyamadım yani saygı olduğu sürece güvenli bir bağ kurabiliriz diye düşündüm hep mesela geçen hafta sonu hep birlikte kahve içtik çocuklar dışında sohbet ettik kimi gerçekleşemeyen hayallerinden bahsetti kimi okumak istediğinden eşinin izin vermediğinden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım açıköğretim açıklise hakkında bildiğim kadar bilgi verdim yani böyle olmamalı mı yanlış mı yapıyorum :mad:

Ya siz gerçekten ne sevimli bir muallimesiniz demeye geldim. Cevaplariniz çok şeker. Öğrencileriniz çok şanslı. Meslek aşkıniz daim olsun. 💚
Kadında ki yüzsüzlük hayret verici. Ama işte öyle değişik insanlarla karşılaşıyoruzki hayatta, bazen şükrediyorum şahsen, ben de böyle olabilirdim diye. :KK70:
Güzel dileğiniz için çok teşekkür ederim velilerin tutumu yüzünden miniklerime farklı davranmayacağım asla ❤️ evet çok değişik insanlar var her seferinde bu kadarı da olmaz diyorum ama bu kadarı da oluyormuş :p

Pes valla.
Görgüsüzlüğün vücut bulmuş hali...
İncelik yapmışsınız teşekkür yerine alınan tepkiye bak.
Sizde keşke ben evinize sizler icin değil çocuklarınız için geliyorum. Odak noktam çocuklar ve onlara yönelik hediyelerim... deseydiniz.

Gerçi böyle bı kadın bu cevaptan anlar mı bilemiyorum....

Hadsiz bir veli işte.Kafaya takmaya değmez nasıl para yetiştiriyorsunuz bunları almaya.Bence durumu kötü olan öğrencilere sevindirecek bisey alabilirsiniz.O kadar mutlu eder ki onları.

Hadsiz bir veli işte.Kafaya takmaya değmez nasıl para yetiştiriyorsunuz bunları almaya.Bence durumu kötü olan öğrencilere sevindirecek bisey alabilirsiniz.O kadar mutlu eder ki onları.
Her ay 200 tl çocuklar için ayırıyorum bunu düzenli yapınca yetiyor da artıyor bile indirimleri de takip edince ohh mis 😊❤️ önceki yorumlarımda belirttim hangi çocuğa gideceksem onun için uygun şeyşer seçmeye özen gösteriyorum bu bazen atkı bere takımı hırka vs. De olabiliyor açık yazmak istememiştim :sus:

Ben de ilk atandigimda ogrencilerime kis icin bot almistim. Yari parasini esimin karakoldaki arkadaslari gondermisti. Yarisini da ben ve diger ogretmenimiz katmistik. cocugumun biri okula hirkayla geliyordu. Dedim ki ona kizim annene soyle de montunu giydirsin. Hava soguk dedim. Ki hava eksi 20lerdeydi dusunun.
Ertesi gun cocugumun soyledigi su oldu: "ogretmenim annem dediki onu da ogretmenin alsin soyle de"
4 yasinda minigim bana bunu soylerken kipkirmizi oldu utandi yavrum.
Gercekten kendimi kullandirmiyorum ben de artik. Gercekten elinde olmadigina inandigim velilerim icin elimden geleni yapiyorum. Bu sene bir velime yardim ediyorum mesela her ay belli bir miktar. Onu da benim verdigimi bilmiyor. Cocuklari icin defter, kalem, okul formasi falan aliyoruz esimle sene basinda. Her ay belirli zamanlarda da meyve sebze , kucuk ezrak kolisi falan veriyoruz. Ama cok zor kabul ettiriyoruz velime. Binbir israrla aliyor kadin. Onu da biz veriyoruz olarak bilmiyor. Lojmandan bir komsum yardim yapmak istiyor ,ihtiyacin var senin de lutfen geri cevirme dedim de oyle kabul ettirdim.
Ama benden cocuguna mont almami isteyen hanimin kocasi altinda o donem son model passatla geziyordu. Bir suru buyukbas hayvani vardi. Ekstra devletten de yardim aliyorlardi cocuk parasi diye. Hatirladim da gerildim simdi bak.

Hak veriyorum size :KK15: ben gerçekten velilerimle arama mesafe koyamadım yani saygı olduğu sürece güvenli bir bağ kurabiliriz diye düşündüm hep mesela geçen hafta sonu hep birlikte kahve içtik çocuklar dışında sohbet ettik kimi gerçekleşemeyen hayallerinden bahsetti kimi okumak istediğinden eşinin izin vermediğinden elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım açıköğretim açıklise hakkında bildiğim kadar bilgi verdim yani böyle olmamalı mı yanlış mı yapıyorum :mad:
Öğretmenim siz en doğrusuna karar verirsiniz bizler sadete yaşadığımız örnekleri anlatıyoruz bunla ilgili de yaşadığım bişey var sizi de çok sıkmadan anlatayim öğrencimin ablasına açık lise ye kaydol açık öğretim dışardan okursun en azından diploma olur dedim.babasi beni tehdit etti kızımda sizler gibi mi olsun.velhasıl şimdi sadece işimi yapıyorum görev tanımım neyse o

Back
X