Doğuma Hazırlık minik çiçeğimin ismi hangisi olsun

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

minik çiçeğimin ismi hangisi olsun ???

• Ankete Katılan
    86
  • Anket Kapalı .
Duru ismini çok beğeniyorum Rabbim sağlıklı mutlu huzurlu kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah canım

Duru ve İdil güzel fakat bu aralar Duru'lar çok arttı ve İdilin anlamı bence çok güzel

duru ismi güzel ama herkes duru ismini koydu bu yıl sanki..artık baydı bni açıkcası :)) bn sezin ismini çok beğenirim yoncada değişik..bnce sezin olmazsa yonca :))

canımcım bende Duruyu beğendim. evet çok kullanılıyor ama kız çocuğunada çok yakışıyor gerçekten...

Yonca:)Hem de dört yapraklısından bol bol şans getirsin

duru ismi güzel ama herkes duru ismini koydu bu yıl sanki..artık baydı bni açıkcası :)) bn sezin ismini çok beğenirim yoncada değişik..bnce sezin olmazsa yonca :))

canımcım bende Duruyu beğendim. evet çok kullanılıyor ama kız çocuğunada çok yakışıyor gerçekten...

duru yada yonca.........

duru güzel isim

duru çok hoş isim bende duru diyorumm

çok sağolun bitanecik arkadaşlarım,canlarım duru yoğunlukta baktımda bende onu beğenmiştim,babasıda yonca diyo bakalım bizim çiçeğin ismi en son ne olcak

duru anlamı çok güzel, ama eşim ilerde kızıma sabun diyerek dalga geçebilirler diye koydurmamıştıidil güzeel bence.

duru anlamı çok güzel, ama eşim ilerde kızıma sabun diyerek dalga geçebilirler diye koydurmamıştıidil güzeel bence.

ayyy benimkide öyle diyo ))))): duru sabun, duru duş jeli diyo deli ediyo beniiiiiiiiiiiiiiii

ama artık şeker yaptıracam isim koymam lazım bebişime ama karar vermek zor (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…