Kedi neden bakamadınız?eğer kendinize güvenmiyorsanız hayvan edinmek doğru değil
istanbul ve apartman dairesinde baktırmazlar kedi bile bakamadım ben
Çok iyi olabilir ya çok teşekkür ederimbi tanıdığımın çok saldırgan bir köpeği vardı eğitmek için izmire yolladı köpek 3 4 ay izmirde kaldı ve gayet sahibini tanıtyor. eğer isterseniz öğrenip size bilgilerini verebilirim. köpeğinizi yolluyorsunuz eğitmenler tarafından sizin bi kaç eşyanız alınarak eğitiliyorlar tabi durumunuz varsa
tamam akşama öğrenip size özelden yazacağımÇok iyi olabilir ya çok teşekkür ederim
Sahiplendiğiniz Terrier erkek mi? Dişiler daha az havlar da çünkü.Asıl konuyla ilgili yardımcı olmayan çalışan arkadaşlara çok teşekkür ederim :) ben de eğitim aldırmayı düşündüm sizce bu işe yarar mı? Daha önceki köpeğimde eğitime gerek kalmamıştı o yüzden bu konuda pek bir fikrim yok tecrübeleribiz varsa ve yazarsanız çok mutlu olurum
Önceki köpeğim de terrierdi ve havlamıyordu?? Aynı türdeki her köpek aynı olacak diye bir kaide yok. Zaten bunu bilmiyorsan lütfen bilmediğin konular hakkında yorum yapma lütfen..Terrier ve kucuk irklar genelde cok havlar zaten bu supriz bir durum degil. Egitimle vs cozulur mu bilmiyorum ama hayvanlarin karakterinide goz onunde bulundurarak sahiplensin artik sahiplenen herkes lütfen. Hep ayni konular...
Saldırma huyu yok sadece herşeye havlıyorbende terırer baktım ama hiç havlamıyordu ama asırı saldırgandı. çok sahiplenmişti beni ve babamı. bahçeye kimse giremiyordu. babam eğitmişti valla o saldırgan ısıran hayvan gitmiş mülayim bişey olmuştu. nasıl yaptı bizde bilmiyoruz :) saldırma huyu var mı ?
Peki çok teşekkürlertamam akşama öğrenip size özelden yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?