❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

daha kucuktur o annem hemen gozukmez usg de.bi 10 gun icinde gozukur.yaz etiketle degeri bekliyrm kuzum :)

Aminnn kuzum İNŞALLAH pozitif sonuçla bizleri müjdelersin tatlım...

Ay inşallah tatlım inşallah pozitif çıkacak ve minik meleğin sana sımsıkı tutunacak minişin hem kesesini göreceksin hem kalp atışlarını oy pıt pıt yerim bem onun minik minik parmaklarını

Kızlar sonucum 105 çıktı daha çok Yen'i dedi doktor pazartesi tekrarlayalım testi artışa bakalım dedi Allah'ıma şükür inşallah artar
bi daha var bi meleğimiz daha geliyor Çok sevindim canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip etsin Mevlam

bi daha var bi meleğimiz daha geliyor Çok sevindim canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip etsin Mevlam
Amin bitanem. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah Bu değere göre 1 aylık mı oluyo minik doktor 5 hafta 5 gün diye hesaplamıştı ama tahlilden önce

Amin bitanem. Allahım her isteyene nasip etsin inşallah Bu değere göre 1 aylık mı oluyo minik doktor 5 hafta 5 gün diye hesaplamıştı ama tahlilden önce
Amin amin canım inşallah Kuzum geç döllenme olabilir senin bebiş 5+5 daha yüksek değer olması lazım diye biliyorum ben tabi hamişler daha iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…