Ben varım ama sen gittin sanırımtest yapcam
Bugun mu gunun canım yap bakalımtest yapcam
Bu gunlerde şekerim moralsiz gibisin bana mı öyle geliyorBen varım ama sen gittin sanırım
yaptiiin mi yapip atsaydin ya canim.ay hadi insallah art arda guzel haberler.2017 bereketli gececek insallahhkizlar kimse varmi noluyy yazin bisiy
daha kucuktur o annem hemen gozukmez usg de.bi 10 gun icinde gozukur.yaz etiketle degeri bekliyrm kuzum :)Kızlar ben kan verdim öğlene yetiştirmeye çalışacaklarmış doktor henüz keseyi göremiyorum küçük olduğu için olabilir dedi kan testine göre gün veririz dedi dua edin kızlar pozitif olsun inşallah
Tamam bitanem atıcam mutlaka :)daha kucuktur o annem hemen gozukmez usg de.bi 10 gun icinde gozukur.yaz etiketle degeri bekliyrm kuzum :)
Hiç uyumadım canım ve halen daha da uyuyamıyorum kuzuBu gunlerde şekerim moralsiz gibisin bana mı öyle geliyor
Neden canım hayır mıHiç uyumadım canım ve halen daha da uyuyamıyorum kuzu
Aminnn kuzum İNŞALLAH pozitif sonuçla bizleri müjdelersin tatlım...Kızlar ben kan verdim öğlene yetiştirmeye çalışacaklarmış doktor henüz keseyi göremiyorum küçük olduğu için olabilir dedi kan testine göre gün veririz dedi dua edin kızlar pozitif olsun inşallah
Benim hep bi uyku problemim var canım bu teee çocukluğumdan beri devam ediyor kuzuNeden canım hayır mı
Ay inşallah tatlım inşallah pozitif çıkacak ve minik meleğin sana sımsıkı tutunacak minişin hem kesesini göreceksin hem kalp atışlarını oy pıt pıt yerim bem onun minik minik parmaklarınıKızlar ben kan verdim öğlene yetiştirmeye çalışacaklarmış doktor henüz keseyi göremiyorum küçük olduğu için olabilir dedi kan testine göre gün veririz dedi dua edin kızlar pozitif olsun inşallah
Kuzum sonuç ne inşallah vardır güzel bir habertest yapcam
Amin bitanem inşallahAy inşallah tatlım inşallah pozitif çıkacak ve minik meleğin sana sımsıkı tutunacak minişin hem kesesini göreceksin hem kalp atışlarını oy pıt pıt yerim bem onun minik minik parmaklarını
Kızlar sonucum 105 çıktı daha çok Yen'i dedi doktor pazartesi tekrarlayalım testi artışa bakalım dedi Allah'ıma şükür inşallah artar
Amin bitanem. Allahım her isteyene nasip etsin inşallahbi daha var bi meleğimiz daha geliyor Çok sevindim canım Rabbim sağlıklı hayrlı sorunsuz hamişlik nasip etsin sağlıkla hayrla kucağına almayı nasip etsin Mevlam
Amin amin canım inşallah Kuzum geç döllenme olabilir senin bebiş 5+5 daha yüksek değer olması lazım diye biliyorum ben tabi hamişler daha iyi bilirAmin bitanem. Allahım her isteyene nasip etsin inşallahBu değere göre 1 aylık mı oluyo minik doktor 5 hafta 5 gün diye hesaplamıştı ama tahlilden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?