Ay maşallah çok sevindimÇok şükür kızlar ya bugün yine adet söktürücü almıştım çok şükür rabbim nasip etti geç döllenme oldu galiba 3 gün önce yoktu
Aman Allah verdiğine yağdırıyor mübarek benim ikisininde ucu yok bebeğime üzülüyorum nasıl emzircem diyeayy cok merak ediyorm bizden ikiz ucuz cikcak mi bi daha.bi tame ciktida olsun tekrari gelir.benim anne tarafnda iki ten tek yumurta ikizi var.baba tarafndada var.esimnde ikizi olcaamis ama olamamis.gelisememis icinde ve sanirim hani yapisiklar var ya ondan olcakms son anda olmamis.solemesi ayip esimde 3 gogus ucu var :)))
Aynen balim ikisi bekarmis biri evliymis 3 arkdas grubu ama kuzum ben istemedim konustum valla zaten hep ağlıyorum oda tamam dedi hafta sonları gündüzleri burda kahve var arada bi gidicek baska yok napym kuzum zaten hamislik durumunda streslymm valla döverim_Masalim_ tatlım bencede çok alıştırma tatlım özellikle bekar arkadaşla görüşmelere ben karşıyım az buçuk evli evliyle görüşsün ki ailece muhabbetler gezmeler olsun
Canm gecenlerde 1 saatlik yuruys yaptm ablayla tek gidemyrmus bende 2 kilo verym dye gidiym dedim yurudum eve geldm uyuya kaldm sadce yurudm ya nye bu kadr cabk yorlyrm anlamyrm cnm ins karnmdadr ufaklk cnm agzndan bal damlyr masallah cnm :) et cok mu cekmsti cnn ya? Hep et mi istemstn?Kuzum biz kadinlarim cani hep cikilpta ceker kuzum Ama iNŞALLAH bebisin istiyordurbenimde et cekmisti ilk zamnalar ❤
Agresif hamişim benim enişte üzmez üzmez seni bak çökmüşsün tepesine çözülmüş olmuş bitmişAynen balim ikisi bekarmis biri evliymis 3 arkdas grubu ama kuzum ben istemedim konustum valla zaten hep ağlıyorum oda tamam dedi hafta sonları gündüzleri burda kahve var arada bi gidicek baska yok naptm kuzum zaten hamislik durumunda streslymm valla döverim
ondan korkma kuzu kuzenimdede yoktu dogum olunca o pompalar var ya onlarla cikti.sikinti yapma.kismet canim tek olsun saglikli olsun.yaradandan gelem herseye raziyizAman Allah verdiğine yağdırıyor mübarek benim ikisininde ucu yok bebeğime üzülüyorum nasıl emzircem diyeÇıkar kuzu Rabbim ol desin nasıl oluyor bak bi bakmışsın ikizi sen bulmuşsun
Kuzum dayanacak gibi değil et et diye gezdim vallaCanm gecenlerde 1 saatlik yuruys yaptm ablayla tek gidemyrmus bende 2 kilo verym dye gidiym dedim yurudum eve geldm uyuya kaldm sadce yurudm ya nye bu kadr cabk yorlyrm anlamyrm cnm ins karnmdadr ufaklk cnm agzndan bal damlyr masallah cnm :) et cok mu cekmsti cnn ya? Hep et mi istemstn?
agla kuzu yap nazini:) evde dursun kahveyede alistrma.ev kusu olsun.ay bizden korkulur :))Aynen balim ikisi bekarmis biri evliymis 3 arkdas grubu ama kuzum ben istemedim konustum valla zaten hep ağlıyorum oda tamam dedi hafta sonları gündüzleri burda kahve var arada bi gidicek baska yok napym kuzum zaten hamislik durumunda streslymm valla döverim
Elbette balım olsunda ben onu her şekilde doyururum annesinin minik kelebeği Ya daha gelmeden düşünüyoruz işte ah biz kadınlarondan korkma kuzu kuzenimdede yoktu dogum olunca o pompalar var ya onlarla cikti.sikinti yapma.kismet canim tek olsun saglikli olsun.yaradandan gelem herseye raziyiz
Kuzu benimde yoktu ama suan cikti seninde hamislikten cikarAman Allah verdiğine yağdırıyor mübarek benim ikisininde ucu yok bebeğime üzülüyorum nasıl emzircem diyeÇıkar kuzu Rabbim ol desin nasıl oluyor bak bi bakmışsın ikizi sen bulmuşsun
Ahh inşaallah ben ni yek bende var sanıyordum çok varmış ya rahatladım şimdiKuzu benimde yoktu ama suan cikti seninde hamislikten cikar
Aynen kuzum 2 haftada 1agla kuzu yap nazini:) evde dursun kahveyede alistrma.ev kusu olsun.ay bizden korkulur :))
aynen kuzum.gelecek gelecek vaktimiz var ya sabir deyip bekliycz arada sabir yasiyo yani benim iki gunde bir tasiyo:)) genede bekliuczElbette balım olsunda ben onu her şekilde doyururum annesinin minik kelebeği Ya daha gelmeden düşünüyoruz işte ah biz kadınlar
Ayy ins ins cnm ogrenirsem senn icin bana dua eden herkes icn dua edicm cnm birde göbek atp oyncm oldu dyeKuzum dayanacak gibi değil et et diye gezdim vallacanim yorgunluk oluyor INŞALLAH hamissindir balim dualarim seninle❤
Yok kuzum goguslerim 80di kizlar valla simdi kocaman oldu 90 olmusur sanirim ucuda ciktiAhh inşaallah ben ni yek bende var sanıyordum çok varmış ya rahatladım şimdi
Benim ki kırmızılara yaklaşınca hiç kalmıyor yaa şimdi öyle işteaynen kuzum.gelecek gelecek vaktimiz var ya sabir deyip bekliycz arada sabir yasiyo yani benim iki gunde bir tasiyo:)) genede bekliucz
iyi olmus kuzucanim.sende stres yapma fazla madem soz vermis.uzmez seni canimAynen kuzum 2 haftada 1yoksa evden çıkış yok kuzum kuzum bid söz verdi ya icim rahatladi
Kuuzm valla bi bilgim yok ama sanirim olmaz gibi ama tabi RABBIM bilirKızlar ya benim oluşmayan bu iki minik sonradan oluşur mı acaba hiç duydunuz mu yani tek kalmış dedi doktor ama ne bilim
e benmde hep oyle.kirmizilar yakin yada geldgnde bi dususe geciurm ama bitiyo sonra yine umut doluyo.umutsuz olmuyo iste kuzumBenim ki kırmızılara yaklaşınca hiç kalmıyor yaa şimdi öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?