❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Aman Allah verdiğine yağdırıyor mübarek benim ikisininde ucu yok bebeğime üzülüyorum nasıl emzircem diye Çıkar kuzu Rabbim ol desin nasıl oluyor bak bi bakmışsın ikizi sen bulmuşsun

_Masalim_ tatlım bencede çok alıştırma tatlım özellikle bekar arkadaşla görüşmelere ben karşıyım az buçuk evli evliyle görüşsün ki ailece muhabbetler gezmeler olsun
Aynen balim ikisi bekarmis biri evliymis 3 arkdas grubu ama kuzum ben istemedim konustum valla zaten hep ağlıyorum oda tamam dedi hafta sonları gündüzleri burda kahve var arada bi gidicek baska yok napym kuzum zaten hamislik durumunda streslymm valla döverim

Kuzum biz kadinlarim cani hep cikilpta ceker kuzum Ama iNŞALLAH bebisin istiyordur benimde et cekmisti ilk zamnalar ❤
Canm gecenlerde 1 saatlik yuruys yaptm ablayla tek gidemyrmus bende 2 kilo verym dye gidiym dedim yurudum eve geldm uyuya kaldm sadce yurudm ya nye bu kadr cabk yorlyrm anlamyrm cnm ins karnmdadr ufaklk cnm agzndan bal damlyr masallah cnm :) et cok mu cekmsti cnn ya? Hep et mi istemstn?

Agresif hamişim benim enişte üzmez üzmez seni bak çökmüşsün tepesine çözülmüş olmuş bitmiş

Aman Allah verdiğine yağdırıyor mübarek benim ikisininde ucu yok bebeğime üzülüyorum nasıl emzircem diye Çıkar kuzu Rabbim ol desin nasıl oluyor bak bi bakmışsın ikizi sen bulmuşsun
ondan korkma kuzu kuzenimdede yoktu dogum olunca o pompalar var ya onlarla cikti.sikinti yapma.kismet canim tek olsun saglikli olsun.yaradandan gelem herseye raziyiz

Kuzum dayanacak gibi değil et et diye gezdim valla canim yorgunluk oluyor INŞALLAH hamissindir balim dualarim seninle❤

agla kuzu yap nazini:) evde dursun kahveyede alistrma.ev kusu olsun.ay bizden korkulur :))

ondan korkma kuzu kuzenimdede yoktu dogum olunca o pompalar var ya onlarla cikti.sikinti yapma.kismet canim tek olsun saglikli olsun.yaradandan gelem herseye raziyiz
Elbette balım olsunda ben onu her şekilde doyururum annesinin minik kelebeği Ya daha gelmeden düşünüyoruz işte ah biz kadınlar

Elbette balım olsunda ben onu her şekilde doyururum annesinin minik kelebeği Ya daha gelmeden düşünüyoruz işte ah biz kadınlar
aynen kuzum.gelecek gelecek vaktimiz var ya sabir deyip bekliycz arada sabir yasiyo yani benim iki gunde bir tasiyo:)) genede bekliucz

Kuzum dayanacak gibi değil et et diye gezdim valla canim yorgunluk oluyor INŞALLAH hamissindir balim dualarim seninle❤
Ayy ins ins cnm ogrenirsem senn icin bana dua eden herkes icn dua edicm cnm birde göbek atp oyncm oldu dye yorgunluk beni suphelendirdi normlde bole yorldgumu hatrlamayrm cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…