Oh maşallah yeğenime süt oluyor annesi şapşıp emişini severim ben onunYok kuzum goguslerim 80di kizlar valla simdi kocaman oldu 90 olmusur sanirim ucuda cikti
Cok şükür kuzum hallolduAgresif hamişim benim enişte üzmez üzmez seni bak çökmüşsün tepesine çözülmüş olmuş bitmiş
Evet kuzum umut bizim ekmeğimize benmde hep oyle.kirmizilar yakin yada geldgnde bi dususe geciurm ama bitiyo sonra yine umut doluyo.umutsuz olmuyo iste kuzum
Hadi INŞALLAH gobus atariz karsilikli mujdenleAyy ins ins cnm ogrenirsem senn icin bana dua eden herkes icn dua edicm cnm birde göbek atp oyncm oldu dyeyorgunluk beni suphelendirdi normlde bole yorldgumu hatrlamayrm cnm :)
iyi olmus kuzucanim.sende stres yapma fazla madem soz vermis.uzmez seni canim
Hadi INŞALLAH balimmmm hepimize nasip olsunnn gül yuzlerini gormeyi❤Oh maşallah yeğenime süt oluyor annesi şapşıp emişini severim ben onun
Aminnn kuzum benden haber biraz zor alırsınız gibime geliyor faaliyet yok anacım bu ayda boş geçti ne ben adamı göremiyorum ki evin içinde yumoşlarımda spermcik görsünnn başka bahara kaldı artıkın kuzumAmin balım ağzından bal damlıyor yüreği güzelim benim Allahım bu topikte ve başka her yerde evlat diye yanan herkese en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Mart ayında senden ikiz ikiz bekliyorum
amiiiiin insallah netim yok giremiyorum pek k.bakmayinnHayirlisiyla 25 marrta mutluluga kavus INŞALLAH canimmm❤
amiiiiin.insallaaaah guzel dileklerin icin cumlemiz icin hayirlisi olahnHayrlısı olsun kuzum inşallah martta alırsın müjdeni inşallah Rabbim yüzünü güldürsün sevindirsin
Kız başka bahara deme öbür aya de Valla Allah ım ağzından çıkanı dua diye kabul ediverir ta sonbaharı beklersinAminnn kuzum benden haber biraz zor alırsınız gibime geliyor faaliyet yok anacım bu ayda boş geçti ne ben adamı göremiyorum ki evin içinde yumoşlarımda spermcik görsünnn başka bahara kaldı artıkın kuzum
Ahhh kızı ne biliyim şaşkın ördek gibi oldum iyice en iyisi hakkımda hayırlısı diyim canımKız başka bahara deme öbür aya de Valla Allah ım ağzından çıkanı dua diye kabul ediverir ta sonbaharı beklersin
Amin canım benim inşaallah çok güzel bi kan değeriyle gel bize bebişim bizde seni seviyoruz iyi geceler canım sonuca beni mutlaka etiketleCanlarım hepinize çok çok teşekkür ederim sabah kan testi için gidicem dua edin olumlu sonuçlarla gelirim inşallah sizi seviyorum rabbim bekleyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
Öyle de tabi şaşkın ördekAhhh kızı ne biliyim şaşkın ördek gibi oldum iyice en iyisi hakkımda hayırlısı diyim canım
Hayirli guzel haberlerle gel INŞALLAH kuzum❤Canlarım hepinize çok çok teşekkür ederim sabah kan testi için gidicem dua edin olumlu sonuçlarla gelirim inşallah sizi seviyorum rabbim bekleyen herkese en kısa sürede nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?