İnşallah hayırlı haber verirsin bizlere canımBu ayın 14 'idi sancıdan ölüyorum 1 haftadır sancı var ama gelen yok
Test yaptinmi peki gulumBu ayın 14 'idi sancıdan ölüyorum 1 haftadır sancı var ama gelen yok
Yapmadım karnıma cok kötü sancılar giriyor ha oldum ha olucam bu bi haftadır belim karnım gögüslerim agryr bide akıntım cok fazla ped koymuşum altıma pzt günü yapcm hayırlısıylaTest yaptinmi peki gulum
Ya kuzum bugün esimin morali vok bozuktu is arkdsi hastanede esimde uyuyakalmis cani skkndi... bugunu degelremdremedikNeyi kacrdin biseyden haberim yok kuzu bnm
Bu ayın 14 'idi sancıdan ölüyorum 1 haftadır sancı var ama gelen yok
test yaptin mi balllllhadi INŞALLAHHala adet olmadım masallahhh
Hadi bakalimBenim yarışmam başladı kuzummm
Ya testin barsa hemen yao canim.3 gungecmis varsa cikarr bekleme pazartesiyiiYapmadım karnıma cok kötü sancılar giriyor ha oldum ha olucam bu bi haftadır belim karnım gögüslerim agryr bide akıntım cok fazla ped koymuşum altıma pzt günü yapcm hayırlısıyla
Yok yapmadım bebegim pzt kısmet olursatest yaptin mi balllllhadi INŞALLAH
Yok bende evdede degilim misafirlikteym kafama takmamaya calısıyrmYa testin barsa hemen yao canim.3 gungecmis varsa cikarr bekleme pazartesiyii
Kuzum bna hamilesin gibi geldi az önce kuzenimle konuştum o da hamile adet olacağımdan 2 gün öncesi nde agrilarim başladı demişti sancı ya aldanma yaniYapmadım karnıma cok kötü sancılar giriyor ha oldum ha olucam bu bi haftadır belim karnım gögüslerim agryr bide akıntım cok fazla ped koymuşum altıma pzt günü yapcm hayırlısıyla
Dun oldumu pekiYa kuzum bugün esimin morali vok bozuktu is arkdsi hastanede esimde uyuyakalmis cani skkndi... bugunu degelremdremedik
Bizimkilirden de oyle olan cok var bekliyorum bende aslında test yapmaktan cok korkuyorumKuzum bna hamilesin gibi geldi az önce kuzenimle konuştum o da hamile adet olacağımdan 2 gün öncesi nde agrilarim başladı demişti sancı ya aldanma yani
Bn senin yerinde olsaydım çoktan yapardım sen nasıl sabrediyon kız Bn sabretsem eşim der yap die o dereceBizimkilirden de oyle olan cok var bekliyorum bende aslında test yapmaktan cok korkuyorum
İlk aylarımda adetime bi hafta kala her gün yapıyodm gittikçe sabretmeyi ögrendim olursa eger dünyanın bütün engelleri karsına cıksa bile olur olmazsa istersen bütün imkanlar elinde olsun olmaz kısmet bekliyecemBn senin yerinde olsaydım çoktan yapardım sen nasıl sabrediyon kız Bn sabretsem eşim der yap die o derece
Doğru gülüm de sabrettigin iyi zaten ne kadarlık ewlisinİlk aylarımda adetime bi hafta kala her gün yapıyodm gittikçe sabretmeyi ögrendim olursa eger dünyanın bütün engelleri karsına cıksa bile olur olmazsa istersen bütün imkanlar elinde olsun olmaz kısmet bekliyecem
Sen sabret bekle olucak 1 2 yıl sonra olsa bile olacak inşallah hep hayırlısı olsun 7 aylık evliymDoğru gülüm de sabrettigin iyi zaten ne kadarlık ewlisin
Hm yeniymissin kuzumSen sabret bekle olucak 1 2 yıl sonra olsa bile olacak inşallah hep hayırlısı olsun 7 aylık evliym
7 yıl gibiHm yeniymissin kuzum
20 yaşındayım 1.5 senelik evliyim kuzm7 yıl gibisen canm yasın kaç?
Hayırlısı olsun bişeyin varmı Allah korusun hastaneye gittin mi ?20 yaşındayım 1.5 senelik evliyim kuzm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?