❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yapmadım karnıma cok kötü sancılar giriyor ha oldum ha olucam bu bi haftadır belim karnım gögüslerim agryr bide akıntım cok fazla ped koymuşum altıma pzt günü yapcm hayırlısıyla
Ya testin barsa hemen yao canim.3 gungecmis varsa cikarr bekleme pazartesiyii

Yapmadım karnıma cok kötü sancılar giriyor ha oldum ha olucam bu bi haftadır belim karnım gögüslerim agryr bide akıntım cok fazla ped koymuşum altıma pzt günü yapcm hayırlısıyla
Kuzum bna hamilesin gibi geldi az önce kuzenimle konuştum o da hamile adet olacağımdan 2 gün öncesi nde agrilarim başladı demişti sancı ya aldanma yani

Kuzum bna hamilesin gibi geldi az önce kuzenimle konuştum o da hamile adet olacağımdan 2 gün öncesi nde agrilarim başladı demişti sancı ya aldanma yani
Bizimkilirden de oyle olan cok var bekliyorum bende aslında test yapmaktan cok korkuyorum

Bn senin yerinde olsaydım çoktan yapardım sen nasıl sabrediyon kız Bn sabretsem eşim der yap die o derece
İlk aylarımda adetime bi hafta kala her gün yapıyodm gittikçe sabretmeyi ögrendim olursa eger dünyanın bütün engelleri karsına cıksa bile olur olmazsa istersen bütün imkanlar elinde olsun olmaz kısmet bekliyecem

Doğru gülüm de sabrettigin iyi zaten ne kadarlık ewlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…