❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Erkekler hep öyle keşke onlar kadar rahat olabilsek
Aynen Can'ım doğru diyorsun ama onun bu rahatlığı beni daha çok strese sokuyor. Dün doktora gittim iltihaplanma var dedi fitil verdi gerçi şükür ne kötü bir akıntım var ne koku var ama şimdi ovulasyon döneminde bınu kullanayım mı kullanmayayım mı bilemedim etki eder mi gebelik oluşmasına

Doktor herhangi bişey dmeedimi canım ilaç hakkında.Eğer yumurtlayacagindan eminsen 2 günde kullanmasan bişey olmaz .Ama ben etkileyecegini sanmiyorum sonuçta doktor cocuk istediginizi biliyor degilmi.

Doktor herhangi bişey dmeedimi canım ilaç hakkında.Eğer yumurtlayacagindan eminsen 2 günde kullanmasan bişey olmaz .Ama ben etkileyecegini sanmiyorum sonuçta doktor cocuk istediginizi biliyor degilmi.
Evet Can'ım biliyor ama yine de emin olamadım ya bugün bir sorucam olmadı sonuçta direk Oray'a etki ediyor

Ne zmandır istiyosunuz canım bide neden olmuyor varmı sebebi Camelwhite
Kuzum aslında bu ay yeni başladık biz ama bende nedense hemen ilk aydan olmaz herhalde diye bir endişe var onu da eşime bağlıyorum işte insanlar kaç ay uğraşıyor çocuk sahibi olabilmek için bunları hep kafama takıyorum dün de sol kaşığımda hep bir batma oldu kistten şüphelendim doktora gittim görünmedi fakat tahlil istedi ama hala sonuçlarımı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…