Programin adi Adet gunlugu takvimBu programin adi ne bal
Kuzum bendede var program... ama nasip isleri bunlar kuzum akintin varsa yumurtlama oluyor akintin varmiHangi takvimi indireyim canim bundami sikinti var programlar bilemez ama bazilari buna gore ayarliyor bazen tutuyor iste
Benimde 31 aralik adeylt günüm kuzum ayyy hadi INŞALLAH guzel haber alirizProgramin adi Adet gunlugu takvim
Hayirli geceler bitanem INŞALLAH hatasini anlar uzme kendini olur mu tatlı ruyalar balimKuzular benim cok uykum geldi sizi cok seviyorumm
Ruyamda gorurum sizi insalla.opuldunuz canlarimmmm
Evet akinti var da bende genelde akinti oluyor cogu zaman :/Kuzum bendede var program... ama nasip isleri bunlar kuzum akintin varsa yumurtlama oluyor akintin varmi
İyi uykular tatlı hamişim içimden geldi bizi boşver bebişini göörrr rüyanda öpüyorum koskocamanKuzular benim cok uykum geldi sizi cok seviyorumm
Ruyamda gorurum sizi insalla.opuldunuz canlarimmmm
Hosgeldim canimmmm ALLAH bagislasinnn takvim yapsanaBende yeni katıldım aranıza 4 aylık hamileyim inşallah hayırlısıyla kucaklarız bebeklerimizi
insAllah insAllah cok istiyorumm :)Benimde 31 aralik adeylt günüm kuzum ayyy hadi INŞALLAH guzel haber aliriz
Sizce en erken nezaman belliolur nezmn kan testi yaptirayimBelli olur guzelimmm
28i uugun canimSizce en erken nezaman belliolur nezmn kan testi yaptirayim
Bnde iyiyim oturuyorum misafirlerim wardi yeni attım kendimi burayaIyi kuzu sen nasilsin
Hamd olsunn kuzum simdi uyumaya hazırlaniyorum sen nasilsin kuzum gelmedin bugunnnKızlar nasilsinz
Misafirlerim wardi onlar gittiler mutfağı faln topladm şimdi gelebildim balimHamd olsunn kuzum simdi uyumaya hazırlaniyorum sen nasilsin kuzum gelmedin bugunnn
Tamamdir canim dua edin olurmj :)28i uugun canim
Oy kiyamam iyi yapmışsın gozlerim seni aradiMisafirlerim wardi onlar gittiler mutfağı faln topladm şimdi gelebildim balim
Kuzum bugun hep evdeydim skldim kuzummmGününüz nasıl geçti kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?