Ülkemizin üstünde karabulutlar dolanıyor ve biz bu ülke için bebek düşünüyoruz bu kirli eller üzerimizdeyken rabbim sonumuzu hayr eylesin...Bende izlemiyorum tv sosyal medyaya bile bakmıyorum dayanamıyorum cunku
Kuzuuu kiz kardeslerim bizde kalmaya geldiler_Masalim_ Umya @84zmr @esra02 deepandfury kızlaar bugün nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor topiğimiz çok yalnız ama yaaaa
Tabi ya kız kardeşlerin gelince bizim pabuçlar dama atıldı öylemi kuzu yaaKuzuuu kiz kardeslerim bizde kalmaya geldiler
Ara ara bakiyorum :)
Hayirrr hayatimmmmTabi ya kız kardeşlerin gelince bizim pabuçlar dama atıldı öylemi kuzu yaa
Afiyet olsun canım bu arada nasılsın peki iyimisin balımHayirrr hayatimmmm
Kiyamam ben sizee
Sizzz
Benimmm canimsiniz
10 gundjr gormuyordum kizlari geldiker cay yemek falan somdi oturduk
Bitanem kusuruma kalma bugun oek gelemedim haberlerdi sosyal medyaydi duydukca kendimi iyi hsetmedim uyudum simdide bi sut iciyorum_Masalim_ Umya @84zmr @esra02 deepandfury kızlaar bugün nerdesiniz hiç sesiniz çıkmıyor topiğimiz çok yalnız ama yaaaa
Oooo kuzummm kardeslerinnn gelmiss sana ilac gibi gelirlerHayirrr hayatimmmm
Kiyamam ben sizee
Sizzz
Benimmm canimsiniz
10 gundjr gormuyordum kizlari geldiker cay yemek falan somdi oturduk
Burdayım canım
İyimiyim kötümüyüm bilemedim canımcım karmakarışığımNasılsıniz kizlar
Evet tatlimm atlattim cok sukur sizi de ozledimm zatteennnnAfiyet olsun canım bu arada nasılsın peki iyimisin balım
Ben hasta olmadim ama bas agrim war kuzu benimdeKizlar basim ağrıyor benimde bugun cok uyudum sanirim
Aynen kuzucanOooo kuzummm kardeslerinnn gelmiss sana ilac gibi gelirler
Iyi bebegim sen nasilsinnnnNasılsıniz kizlar
Ohhh çok şükür kuzu sevindim iyi olmana bat bugündü senin yapmadın mı test falan canımcımEvet tatlimm atlattim cok sukur sizi de ozledimm zatteennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?