Gecmis olsun bitanemKızlar basim catliyo ya
Olurmu olur ozaman kuzum ama öyle olsaydi testte gozukurmuydu bal ?Bende kizimda adet ardi birliktelik olmustu sonrasinda esim yoktu zaten.2 gun gecikmeyle gittigimde kan degerim 6000 lerde ve keseyi direk gormustum..erken dollenmis..
Yok kuzum kimsenin keyfi yaa bende az dolandimmm disarda uyuduktan sorma esimle gezdik keyfim yoktu ballar insan disari cikmaya korkuyorSağol kuzuuummm bende buraya attım ki kendimi konularak stres atayım dye kimsecikler yoktu bugün hayalet topik olmuş burası
Kizlar gun yaklastikca heecanlaniyorum yaa bu heecan baska bisi dimiiii
Yarin sabah alacagim kuzu bugunde bekleyeyim yarin olmaSam yaparimUmya testin varmi bitanem yapsan mi ki
Amaaa 15 gun oncesinden hic cikar mi kuzuuuKuzular ya siz bana kizicaksiniz erken diye ma ben dun uyumadan test yaptim.yine tek cizgydi
Hosgeldin cabcagzinmm kuzum yazdigimi okudun mu nediyosun senin fkrnide alymHayirli aksamlar ballar. Ben geldim hosgeldim
Oy hadi insallah. Bismillahirrahmanirrahim. Insallah hayirlara vesile olur balim.Kuzular bugunu degerlendirdikkk
Aa kızmak ne demek elime geçirsem döverimKuzular ya siz bana kizicaksiniz erken diye ma ben dun uyumadan test yaptim.yine tek cizgydi
Hos geldin tatlimmmmHayirli aksamlar ballar. Ben geldim hosgeldim
Ozurdilerim kuzuuuu sana soz verdim tutamadim kardesimAmaaa 15 gun oncesinden hic cikar mi kuzuuu
Kuzuuu yüzümüzü güldürYarin sabah alacagim kuzu bugunde bekleyeyim yarin olmaSam yaparim
Küserim bak bir daha yaparsanOzurdilerim kuzuuuu sana soz verdim tutamadim kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?