- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 32
INŞALLAH hamilesindir kuzum dualarim seninleInşallah tatlımm ama o kadar çok test yaptım ki on gün geçtiği zaman silik çizgiyi görmüştüm ertesi gün malum oldu zatenbiraz bekliycem regl olmazsam tabi.. olursamda hayırlısı çok takıyorum zaten herşeyi stres yapyorum bi rahatlasam..
Ah benimde canim yaniyor cok mutsuzum hemserim ALLAHIM yardim etsin hepimizeYeni gelenler felan baya cogaliyoruuuuzzzz rabbim daim etsin ... Guzel bi gune baslayalim diye ayrildim bu sayfadan ama uyandigimda patlama haberi aldim rabbim olenlerin mekanlarini cennet eylesin ailelerine sabir versin nereye gidiyoruz boyle bilmiyorum raabbim yardimcimiz olsun . Dua edin bizede hamileler .d
Mavi elmacimmm hic ugramiyosunn gel arada
İyi uykular canım benim :)Kendimi iyi hissetmiyorum kizlar moralimde bu olan patlamalardan dolayı bozuldu... agziminda tadi yok biraz uyuyup dinlenicemm uyaninca hemen gelirim kuzular sizi seviyorum dikatli olun cancagzlarimmm
Kaç ananın yüreği yandı yine Allah belalarini tex günde verir inşallahBenim yeni haberim oldu soktayim su an çok üzgünüm Rabbim kahhar ismiyle kahretsin onları kelimeler kifayetsiz kalıyor Rabbim yardımcımız olsun
Amiiin canım inşallaahAllah yurekleri yakanin yuregini yaksin
Savunmasiz silahsiz gencecik fidanlara kiyanlarin evini yiksin
Çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifasını versin inşaallah canımValla kizlar bana 2 sene oldu 24 ay dile kolay hemen umutsuz olmayin rabbim hepimizin yardimcisi olsun esim ameliyat oldu 1 ay oluyor bu aydan pek umitli degilim ameliyat yeni oldugundan ama bakalim rabbim bilir insallah hepimiz guzel haberle geliriz adetime 10 gun kaldi .s dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?