Yaaa var demiGeldiiiim burdayım çift çizgiyi gördüm
Ayyy yerim seni canimin iciiUmya bide kan testi değerin güzel çıkarsa dahada çok sevinicem burası bayram yeri olsun kuzuuum nasıl sevindim anlatamam
Vallahi ikinci çizgi görünüyor inşallaah var kuzu ya kan testi ne zaman yaptırcaksınYaaa var demi
Benimde oyleydi kuzumUmya canım çok sevindim gözün aydın inşallah güzel haberlerin zincirleme gelir :)
Bende gelen giden yok ama akşama.kadar yolu var öğlene doğru her an olacakmışım gibi modum düştü biraz
Yarin kuzucanmmVallahi ikinci çizgi görünüyor inşallaah var kuzu ya kan testi ne zaman yaptırcaksın
Insallah canimin iciii insallahhh@ umya Kuzumm masallah tebrik ederim gördüm çizgiyi hayırlı olsun sağlıkla alırsın kucağına insallah
Yarın yaptır beni etiketle canım hissim halen daha çok kuvvetli canımcımYarin kuzucanmm
bende kendininkinde sandim .d.d.dVallahi ikinci çizgi görünüyor inşallaah var kuzu ya kan testi ne zaman yaptırcaksın
Yaaa cok duygusalimmmm beenYarın yaptır beni etiketle canım hissim halen daha çok kuvvetli canımcım
bende kendininkinde
Yok canımbende kendininkinde sandim .d.d.dUmya testini attı onunkini gördüm ben yeni temizlendim tatlım
İyide şu üzgün emojiyi kullanmasan olur mu kuzu ya şimdi mutlu olman lazım beybiYaaa cok duygusalimmmm been
Haberdar edecegim canim
Amin canım inşallaah rabbim hayırlı vakitte ol deyince oluverir kün fe yekünHayirlisi olsum bir gun bizimde olur belkim rabbim buuyuktur olanlarinki bizim umitlerimizi artiriyor
Oldum vallahi cok sukur kizummİyide şu üzgün emojiyi kullanmasan olur mu kuzu ya şimdi mutlu olman lazım beybi
Aminnn kuzum inşaallahOldum vallahi cok sukur kizumm
Allah sizlere de nasip eylesin insallah
Soyledim ama hala inanamiyorSakin ol canim esine soyledinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?