Bu nedir böyle
Hadi insallah stres yapma sitresde geciktirir aslinda acile gitsen yaptirabilirsin testiİnşallah ama cok kötü adet sancı var 10 gndr normalde ikinci üçüncü gün çeker adet olrdm eger hamileysem mucize olr
Cnm bunu kaldir bence bu tur seylerede inanma
Insallah olmazsn cnm bebis gelirrİnsallah hamilesindir . Bende gunu gunune adet olurum adetime 9 gun kaldi bakalim olacakmiyim
Neydi o anlamadm benCnm bunu kaldir bence bu tur seylerede inanma
Bu ay stres yapmadım hiç normalde adetten önce bile test yaprdm o yüzden stresten olacagını sanmyrm acile geri yok yarn saglik ocağında vercmHadi insallah stres yapma sitresde geciktirir aslinda acile gitsen yaptirabilirsin testi
Ay kuzummmm sen hamilesiinnnn cok sewindommm :)1 test yine yaptim uyanin kizlarr_Masalim_ @mycyln min123 @deepandfury @Esr02 @84zmr Eki Görüntüle 1926556
Bu ay stres yapmadım hiç normalde adetten önce bile test yaprdm o yüzden stresten olacagını sanmyrm acile geri yok yarn saglik ocağında vercmHadi insallah stres yapma sitresde geciktirir aslinda acile gitsen yaptirabilirsin testi
Allah gönlüne göre versin canımEvet kuzu ayniydi hatta acaba oldum mu diye lavaboya giderdim
Amaa cokk sukur idrarda cikti kan da da iyi degerlar aliriz Allah in izniyle
Sira sizlerde kuzycann
Bosver cnmNeydi o anlamadm ben
Hmm anladm cnm bakalim hayirlisiBu ay stres yapmadım hiç normalde adetten önce bile test yaprdm o yüzden stresten olacagını sanmyrm acile geri yok yarn saglik ocağında vercm
Daha var cnm hadi hayirlisiAyın 24 benmde bat daha öncede olabilir düzensiz 20 ile 24 arası olabilir ama adet olacagım gibi ben kızlar üşüme iner benm kasıklarımdan bacağıma sonra ayağıma gecti üşüme ara ara adet ağrımda geliyor her an aktı gibi hissediyorum
Amin insaah cnmBakalim pek umudum yok bu aydanda hayirlisi olsun hepimizin hakkinda
Umudunu yitirme tatlm olumlu dusunBenmde umudum yok öyle hissediyorum
İnşallah ne zamandandr evlisinHmm anladm cnm bakalim hayirlisi
Bende iste igne kullaniyorum asilama icin
Yarin insallah buyymusturde catlatma vurunurum
2yillik evliyim cnm senİnşallah ne zamandandr evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?