Yarn 7 ay olucak canm doktorlar ne diyo bişeyin varmı2yillik evliyim cnm sen
Daha yeniymis cnm asilma falan 1yildan sonra baslio ilk 1 yil hamile kalamamk normal sayilio ztn. Ben 11inci ayimda baslamistim tedaviye .Yarn 7 ay olucak canm doktorlar ne diyo bişeyin varmı
Çok gecmiş olsun canm iyi yaptın sogan kürü bide maydanoz süt kaynatsaydn emin ol cnm nasibinde varsa hiç bir sıkıntı engel degilDaha yeniymis cnm asilma falan 1yildan sonra baslio ilk 1 yil hamile kalamamk normal sayilio ztn. Ben 11inci ayimda baslamistim tedaviye .
Pcos (polistik over sendromu) teshisi kondu daha yeni agustosta ozmna kadr sebepsiz inferilite die geciyordu bi sebebi yok deniyordu .. klomen kullandik onu bunu yaptik kurler yaptim ..ama yok iste agustosta doktor deistirdim pcos teshisi kondu .sonra ev aldik ev tasima falan derken bu ay adetimin 3uncu gunu gittim doktorum asilamaya basliyalm dedi bende tamam dedim basladik bakalm hayirlisi
Sogan kurunu denemezmiyim cnm olmadi bende ters tepti maydsnoz sutu denemdim bakalim zaten asilamaya basladik yarin kontrolum var bugun 11inci gunum ignedeÇok gecmiş olsun canm iyi yaptın sogan kürü bide maydanoz süt kaynatsaydn emin ol cnm nasibinde varsa hiç bir sıkıntı engel degil
Yasın kaç cnm olucak inşallah bu sefer dua et cnmSogan kurunu denemezmiyim cnm olmadi bende ters tepti maydsnoz sutu denemdim bakalim zaten asilamaya basladik yarin kontrolum var bugun 11inci gunum ignede
CBu nedir böyle
Camasir suyu testiBu nedir böyle
22 canm insallah olur dua ediyorum umitliyim sebepsiz bi huzur var icimdeYasın kaç cnm olucak inşallah bu sefer dua et cnm
Ayy birtanemmmmmmAy kuzummmm sen hamilesiinnnn cok sewindommm :)
Aminnn hayatim cumlemizin insallahhhhhAllah gönlüne göre versin canım
Olucak ya ondandır üzme kendini hiç22 canm insallah olur dua ediyorum umitliyim sebepsiz bi huzur var icimde
Insallah cnm insallahh aminn uzmuyorumm bekliorum heyecanla bakalimOlucak ya ondandır üzme kendini hiç
Buradayız canım senin sonuç nedirKizlar nerdesinizzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?