❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Yarn 7 ay olucak canm doktorlar ne diyo bişeyin varmı
Daha yeniymis cnm asilma falan 1yildan sonra baslio ilk 1 yil hamile kalamamk normal sayilio ztn. Ben 11inci ayimda baslamistim tedaviye .
Pcos (polistik over sendromu) teshisi kondu daha yeni agustosta ozmna kadr sebepsiz inferilite die geciyordu bi sebebi yok deniyordu .. klomen kullandik onu bunu yaptik kurler yaptim ..ama yok iste agustosta doktor deistirdim pcos teshisi kondu .sonra ev aldik ev tasima falan derken bu ay adetimin 3uncu gunu gittim doktorum asilamaya basliyalm dedi bende tamam dedim basladik bakalm hayirlisi

Çok gecmiş olsun canm iyi yaptın sogan kürü bide maydanoz süt kaynatsaydn emin ol cnm nasibinde varsa hiç bir sıkıntı engel degil

Çok gecmiş olsun canm iyi yaptın sogan kürü bide maydanoz süt kaynatsaydn emin ol cnm nasibinde varsa hiç bir sıkıntı engel degil
Sogan kurunu denemezmiyim cnm olmadi bende ters tepti maydsnoz sutu denemdim bakalim zaten asilamaya basladik yarin kontrolum var bugun 11inci gunum ignede

Banada asilama denildi yaptirmadim 1 seneye yakin bekledm sonra tekrar baska doktora tedaviye gittim oda esimde varikosel oldugunu soyledu yeniden basladik tedaviye simdi 3 .6 ay arasi beklicekmisiz sonra asilama olucakmis .s insallah sonuc verir asilaman canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…