Geldim hayatimmmm geldim isteyom ara ara gelirim
Canimin ici insallahhhhhUmya kuzummmmmm çizgiyi görünce sanki kendi minki gibi oldumm ayy çok mutlu oldummmmmm ben yaaaaa severm ben seni dularım kabul olduu darısı diğer kızlara inşallahhh hadi kanda verde sonucu söyle
Gozun aydin canM darisi bekleyenlerin basina insAllah :)))Geldiiiim burdayım çift çizgiyi gördüm
Cok AMIN kuzummmİnsaallah burasi ugur getirirde hepimize tek tek yazarz
Evetyt birtanemmm
Insallahhhhhhhhh kanda degerler iyi cikarrrrr insallahhhhh
Ay bitanemmm benimm seni cok seviyorum dualarimiz kabul olduSanaa olurum ki bennn yaaaa
Bende cok agladim
Insallahhhhhhhh sende olurun canimin caniii
Guzel kardesimmm benimmm
Hayr olsun tatlım enfeksiyon kapıcam korkusu bilinç altına yerleşmiştir tatlım onun etkisiylede görmüşsündür tatlımKızlar ya hayr olsun inşallah bu sabh hastaneden eve geldim uyudum rüyamda kırmızılar gördüm. Hastanede enfeksiyon kapcm diye korktm acaba onun etkisimiydi
Kuzum etkilenmissin kiyamam ben sana kotu düşünme ALLAH korusunKızlar ya hayr olsun inşallah bu sabh hastaneden eve geldim uyudum rüyamda kırmızılar gördüm. Hastanede enfeksiyon kapcm diye korktm acaba onun etkisimiydi
Tebrijlerr canım cok sevindim yaaa1 test yine yaptim uyanin kizlarr_Masalim_ @mycyln @min123 @deepandfury @Esr02 84zmr Eki Görüntüle 1926556
Tamam kuzucannnnAy bitanemmm benimm seni cok seviyorum dualarimiz kabul oldukan testini ver kuzum bizide haberdar et bitanem INŞALLAH bitanemmm
Gozun aydin canM darisi bekleyenlerin basina insAllah :)))
Tesekkur ederim canimmmTebrijlerr canım cok sevindim yaaa
Hayr olsun tatlım enfeksiyon kapıcam korkusu bilinç altına yerleşmiştir tatlım onun etkisiylede görmüşsündür tatlım
Kuzum etkilenmissin kiyamam ben sana kotu düşünme ALLAH korusun
Kuzu bilinc altina islemis korkma kasma kendiniKızlar ya hayr olsun inşallah bu sabh hastaneden eve geldim uyudum rüyamda kırmızılar gördüm. Hastanede enfeksiyon kapcm diye korktm acaba onun etkisimiydi
Bende Seni Cok Seviyorum cannn kardessssss birtanemSeni cok seviyorum canim kardeşimmm
Bitanemm normal boyle dusunmen annelik ic gudusuu ayy tatli hamisss korkma ALLAHIN kucagina alicaksin bitanemmmAyy inşallah iyiym aslnda allahıma şükürler olsun ama çok korktumm dua edinn
Bende Seni Cok Seviyorum cannn kardessssss birtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?