Benide listeye eklermisin bat 30aralik :)Bitanemm normal boyle dusunmen annelik ic gudusuu ayy tatli hamisss korkma ALLAHIN kucagina alicaksin bitanemmm
Çok şükür iyi olmana sevindim bol bol oku kendini kuzummm Allah sanada minik fasülyeyede zeval vermesin bitanem insin ve cinnin şerrinden korusun ayetel kürsiyi felak ve nas surelerini çok oku özellikle gece yatmadan önce canım benimAyy inşallah iyiym aslnda allahıma şükürler olsun ama çok korktumm dua edinn
Hosgeldin cnmmmmBenide listeye eklermisin bat 30aralik :)
Igneden olabilir mi canim?Kizlar ya bisi sorucam ben bildiginiz gibi igne vurunuorum dun beyaz bi akinti gelmisti krem gibi 2yada 3 damla bugunde tuvaletimi yaparken cok agrim oldu neden olabilir sizce
Amin hepimizin insaah kuzum insallahhhhhKizlarrr sizinfe guzel haberlerinizle topihimizzzz mutlu mesut olsunnn INŞALLAH topgimiz hepize ugurlu geksin INŞALLAH tez zamanda hamislerimiz cogalsinnn hepimiz hamiss olalim bebekelrimizi beraber bekleyelimmm guzel anne adaylarriii
Igneden olabilir mi canim?
Kuzummm sen kan vermeye zamn gidecn yada benm gibi sabret snnkide yumurtlama gününden sanırım yoksq belli olurdu yumurtlamadan 10 gün snra belli oluyoyaKuzu bilinc altina islemis korkma kasma kendini
insAllah insAllah Cok cok aminKizlarrr sizinde guzel haberlerinizle topigimizzzz mutlu mesut olsunnn INŞALLAH topgimiz hepize ugurlu geksin INŞALLAH tez zamanda hamislerimiz cogalsinnn hepimiz hamiss olalim bebekelrimizi beraber bekleyelimmm guzel anne adaylarriii
Ekledim canimBenide listeye eklermisin bat 30aralik :)
Belkide faydali olmustur kuzummm igneeeeBilmiorumki cnm halen agrio 4te son ignemi yapicam bi deisik oldu
Bilmiorumki cnm halen agrio 4te son ignemi yapicam bi deisik oldu
Amin hepimizin insaah kuzum insallahhhhh
insAllah insAllah Cok cok amin
Çok şükür iyi olmana sevindim bol bol oku kendini kuzummm Allah sanada minik fasülyeyede zeval vermesin bitanem insin ve cinnin şerrinden korusun ayetel kürsiyi felak ve nas surelerini çok oku özellikle gece yatmadan önce canım benim
Insallah cnn yaaaBelkide faydali olmustur kuzummm igneeee
Kuzuummm iyiyim sağol sen nasılsın?
Canım benim inşaallah hayırlı haberler verirsiniz dualarım sizlerle kuzuuuBizede az kaldiiiiiii araliginnn sonu bat olanlar heyacan dorukta miiiiii
Doktora nezaman gidicen kuzum yine doktoruna bi sorarsin balimInsallah cnn yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?