Yok cnm kasintim falan cok sukur akintida devam etmedi zaten belki yumurtalar buyuduÜşütmüş olabilir misin cnm? Dikkat et kaşıntı falan varmı? O iğneler östrojen etkili olduğu için mantara zemin hazırlıyor
dorukdaaaaa ne olacak diye dusunup durmakda kotu hic bir belirti olmamasina ragmeeennBizede az kaldiiiiiii araliginnn sonu bat olanlar heyacan dorukta miiiiii
Yarin kuzum :)Doktora nezaman gidicen kuzum yine doktoruna bi sorarsin balim
Yok cnm kasintim falan cok sukur akintida devam etmedi zaten belki yumurtalar buyudu
Tamam kuzum Ozman yaron sor INŞALLAH guzel sonuç alirsinYarin kuzum :)
yapmiorum bide kabizim belki kendimi cok sıktim agri yapti bilmiom bakalim yarin ogrencezOndanda olabilir dediğin gibi stres yapma hiç
senin hikayen nedir canim ne zamandir istiyosun nerde yasiyosun yasin kac .d biz bunlari burda konustuk diye soruyorum .d bu ara da merve beninsAllah insAllah Cok cok amin
Merak ettim.aeni kuzum bi yazym dsdim bitti mi adetin kuzumKuzuummm iyiyim sağol sen nasılsın?
Dün giremedim hiç gezmelerdeydik
Edicem cnm yarin buyumus olsunds yumoslar vurunayimda sua asilama evresini gorelim bakalimTamam kuzum Ozman yaron sor INŞALLAH guzel sonuç alirsinhaberdar edersin bizLeride
senin hikayen nedir canim ne zamandir istiyosun nerde yasiyosun yasin kac .d biz bunlari burda konustuk diye soruyorum .d bu ara da merve beninsAllah insAllah Cok cok amin
Sagol bitanem yuregi guzel kardesimmm AMiN INŞALLAHCanım benim inşaallah hayırlı haberler verirsiniz dualarım sizlerle kuzuuu
Ogleden sonraqa hayatimYarin nezaman kan verceksin bitanem
Kuzu idrar yaptim resimleri attim gormedin miUmya test yaptinmi kuzu
Yok canım gormefimKuzu idrar yaptim resimleri attim gormedin mi
Hemserim yaa bizde cift cizGili fotolari aticaz iyi düşünelim iyi olsunnn hemserimdorukdaaaaa ne olacak diye dusunup durmakda kotu hic bir belirti olmamasina ragmeeenn
He kuzum bakalim yarin gitmeyi dusunuyorumKuzummm sen kan vermeye zamn gidecn yada benm gibi sabret snnkide yumurtlama gününden sanırım yoksq belli olurdu yumurtlamadan 10 gün snra belli oluyoya
Canim ben 20yasindayim 15ekimde evlendim oyandan buyana iliski olmamosti tedavi gordum 14nde iliski oldu ardi ardina 3gun iliski oldu ve yumurtlama gunune denk gelmis takvimimde oyle insAllah gercektede ogun olmustur :) ilk baslarda biraz zaman gecsin erken f sonra olsun felan diyordum ama bebisleri gordukce fikrim degisti :)senin hikayen nedir canim ne zamandir istiyosun nerde yasiyosun yasin kac .d biz bunlari burda konustuk diye soruyorum .d bu ara da merve ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?