Ayh inanirmisin beniimde canim antep fistigi cekiyor esim almis yiyip duryorum ya insAllah bebisimiz olurBenimde bel agrim var kzuum ama cok degil belki abartiyorumdur ama canim.surekli antep fistgi cekiyor... bide kuzu benim dusuk yaotgm gebelgmdede ilk haftalar marmelet cekmisti belkide pskolojiktir kuzum ah keske olsa bebeiss
sende canim benim insallah sende alirsin guzel haberlerAyy çok teşekkür ederim sıcak karşılamanız için. Çok mutlu oldum. Rabbim gönlünüze göre versin hepinizin en kısa zamanda hayırlı haberler aldırsın inşallah
Yaa kuzu ciddimii yaaa bende bi kutuyu bitrdim ya normalde pekte aram yok bebisimiz mi istedi acaba ah kuzu keske yaaA
Ayh inanirmisin beniimde canim antep fistigi cekiyor esim almis yiyip duryorum ya insAllah bebisimiz olur
AMIN canimmmAyy çok teşekkür ederim sıcak karşılamanız için. Çok mutlu oldum. Rabbim gönlünüze göre versin hepinizin en kısa zamanda hayırlı haberler aldırsın inşallah
Kesinlikle kuzum ben ayim 30nda yapicam nitane testim var iki tanesini bosa kullandimValla henuz degerlendirmeler icin erken hepimiz adeti bekleyecegiz .d ruh halleri degisiyor
Cidden canim 60tllik yedim cokta pahali :/Yaa kuzu ciddimii yaaa bende bi kutuyu bitrdim ya normalde pekte aram yok bebisimiz mi istedi acaba ah kuzu keske yaa
Süper yalnız değilim. Beraber seviniriz inşallah arkadaşımBnm batta 12 ocak hoşgeldin canim
Kuzu bebis olsunda feda olsun antep fisttiklari kuzucuklaraCidden canim 60tllik yedim cokta pahali :/
Bebisimiz istemistir insAllah ya ❤❤❤
Olacak insallAahhj canimin iciiiBenimde bel agrim var kzuum ama cok degil belki abartiyorumdur ama canim.surekli antep fistgi cekiyor... bide kuzu benim dusuk yaotgm gebelgmdede ilk haftalar marmelet cekmisti belkide pskolojiktir kuzum ah keske olsa bebeiss
Sedoşum ilgilenir o işleEn yakin kimlerin adetleri acaba listemiz nerdeydi artik bi hamilelikleri isaretlemek gerek .d tek tek ugur getirsin
Kuzum ilk sayfa listemizEn yakin kimlerin adetleri acaba listemiz nerdeydi artik bi hamilelikleri isaretlemek gerek .d tek tek ugur getirsin
Aynen feda olsun hersey bebisimize bebisimiz bizimledir insAllah hamileyizdir cok cok amin ❤Kuzu bebis olsunda feda olsun antep fisttiklari kuzucuklaraINŞALLAH cok AMIN sagliklica hayirlisyla
Canım valla o müjdeyi bende bekliyorum
aslinda tam hepsi sirayla olsaymis hamilelik aylarinida bilirdik becerebilseydim araliklari ocaklari ayirirdim .d.d.dKuzum ilk sayfa listemizhamisleri hamis sultan diye yaziyorum yanina canim dhaa yeni basladik daha cogalcak hamislerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?