❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

A
Benimde bel agrim var kzuum ama cok degil belki abartiyorumdur ama canim.surekli antep fistgi cekiyor... bide kuzu benim dusuk yaotgm gebelgmdede ilk haftalar marmelet cekmisti belkide pskolojiktir kuzum ah keske olsa bebeiss
Ayh inanirmisin beniimde canim antep fistigi cekiyor esim almis yiyip duryorum ya insAllah bebisimiz olur

En yakin kimlerin adetleri acaba listemiz nerdeydi artik bi hamilelikleri isaretlemek gerek .d tek tek ugur getirsin

Benimde bel agrim var kzuum ama cok degil belki abartiyorumdur ama canim.surekli antep fistgi cekiyor... bide kuzu benim dusuk yaotgm gebelgmdede ilk haftalar marmelet cekmisti belkide pskolojiktir kuzum ah keske olsa bebeiss
Olacak insallAahhj canimin iciii

Can dostlar buyrun gelinnn sohbetlerimizi edelim dertlerimizi paylaşalım dualarımızı edelim bebeklerimizi bekleyelim
Eki Görüntüle 1926092

_Masalim_ bat 31 Aralik
Umya Hamiş prensessss
min123 bat 6 Aralik
84zmr Hamisss prensessss
Esr02 bat 12 Ocak
@mcyln83 bat 10 Ocak
@Lknrokan35 bat 12 Ocak
@GorTuu bat 6 Ocak
Ebrarr60 bat 9 Ocak
S Sfr-rslntsn bat 8 Ocak
N Nurumcan94 bat 8 Ocak
Z zezem123 bat 28 Aralik
B blueas bat 21 Aralik
Dykdyk bat 1 Ocak
eflen bat 9 Ocak
C celine20 bat 27 Aralik
deepandfury bat 12 Ocak
@Mazikeen bat 9 Aralik
@fundiiiii bat 31 Aralik
Emineeemm bat 4 Ocak
Babies16 bat 29 Aralik
-Lavinia bat 3 Ocak
UzeUze Hamiş prenses
M mmavi_21 bat 23 Aralik
Siinms bat 17 Aralik
G Greeneliton bat 9 Ocak
C cadolosum bat 3 Ocak
@dilekylmz22 bat 28 Aralik
YaKaMoZz-z bat 10 Ocak
Hilorh bat 14 Ocak
Asimisa bat 28 Aralik
E Esilayagmur bat 29 Aralik
tugken bat 27 Aralik
Asksevgihuzur bat 27 Aralik
@Rabia1994 bat 20 Aralik
Happyending bat 31 Aralik
Janow bat 18 Aralik
Mel0d1 bat 24 Aralik
Bejan19 bat 30 Aralik
Meltm12 bat 12 Ocak[/USER]

Tatlım aslında tarih sıralamasına göre yapsan ya listeyi ordan baksak kimin zamanı gelmiş diye

Tatlım aslında tarih sıralamasına göre yapsan ya listeyi ordan baksak kimin zamanı gelmiş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…