28nde kan vermeye gidecegim canm cikarmi hamileysemDaha tesy icin erken hayatim bekle biraz
insallaaaah oda eklenir ya oyle sabirsizlik icindeyim ki aylardir rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Eklenir birtanemm eklenjrrinsallaaaah oda eklenir ya oyle sabirsizlik icindeyim ki aylardir rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Aynen bitanem manevi kardeslerimmmmmm hepimizin yuzu gulucek INŞALLAHInsallahh cannnim kardesimmm
Manevi kardeslerin en en guzelleri sizsinizzz
Birbirimi gormeden ettigimiz dualar hatimler kabul oldu sizin icinde olacak insallah canimin icleriiiii
Cikar kuzum kanda kesin28nde kan vermeye gidecegim canm cikarmi hamileysem
Birinden birini yapmakta fayda var balKuzum yakiyi bende duydum cok soluyolar iyiymis sogan incir kuru
Ya sizle benim bat ayni sizdede bi akinti oluyormu :)Cikar kuzum kanda kesin
INŞALLAH eklencek kuzum yer gök duayla dualarimizi edip beklicez sabirla kuzum INŞALLAH tez zamanda alicaz mujdeyiiinsallaaaah oda eklenir ya oyle sabirsizlik icindeyim ki aylardir rabbim yardimcimiz olsun hepimizin
Oluyor kuzum ama seffaf belin ağrıyor mu kuzumYa sizle benim bat ayni sizdede bi akinti oluyormu :)
Yap hamisss kuzum nede guzel anne olucaksin sen yaakizlarrr takvimi ekleyeyim miii ?
Daha erken mi acaba kan versem sonra yapsamYap hamisss kuzum nede guzel anne olucaksin sen yaa
Agrimiyor canimdun hafif agrir gbiydiOluyor kuzum ama seffaf belin ağrıyor mu kuzum
Icin rahat etsin kuzum kan ver yarin hemen yap ama kuzumDaha erken mi acaba kan versem sonra yapsam
Tamam bebegimmm :)))Icin rahat etsin kuzum kan ver yarin hrmen yap ama kuzum
Benimde bel agrim var kzuum ama cok degil belki abartiyorumdur ama canim.surekli antep fistgi cekiyor... bide kuzu benim dusuk yaotgm gebelgmdede ilk haftalar marmelet cekmisti belkide pskolojiktir kuzum ah keske olsa bebeissAgrimiyor canimdun hafif agrir gbiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?