- 13 Aralık 2016
- 1.062
- 1.093
- 133
- 30
Kuzum onu gece hallederim teker teker Yazılıyor yaa uyumadan yaparımTatlım aslında tarih sıralamasına göre yapsan ya listeyi ordan baksak kimin zamanı gelmiş diye
Oo cok sevindim canim..bu yaki nedir ya.Kuzum ben bugun hamile oldugunu ogrendim
Ve bu ay yaki yaptim 2 defa
Kizlar uyumadan yaparım merak.etmeyin kuzular hep guncellemeler olur ya teker teker yazmam gerek yaparim geceBana dahaaynen bende onu dedimde ugrastirirmi diye seeettim .d
Cok Cok AMIN iNŞALLAH kuzum❤Aynen feda olsun hersey bebisimize bebisimiz bizimledir insAllah hamileyizdir cok cok amin ❤
Yaa ben seni ne yapayim yaa yerim senin o guzel yuregini birtanemmmYagmusum listeye bak orda ne var
Ay benimde bes gundur agrim var.Evet benim ozellikle bel agrim cok faylasydi kuzu umudunu kaybetme
Listemiz guzellescek duzenlecek ballar
Insallahh kuzummBenimde halen bel agrim var. Kasik agrm var..insallah hayirli saglikli bir bebise isarettir.
Benim bel ve bas agrisi var diAy benimde bes gundur agrim var.
Yormayin benimm minnoooşumu yaa :)Kizlar uyumadan yaparım merak.etmeyin kuzular hep guncellemeler olur ya teker teker yazmam gerek yaparim gece
Ugrastirirmaz kuzum nedemek zevkle yaparım iyi dusundunuz duzenli olur böyleceBana dahaaynen bende onu dedimde ugrastirirmi diye seeettim .d
Nedemek bal köpüğüM o senin guzellginYaa ben seni ne yapayim yaa yerim senin o guzel yuregini birtanemmm
Simdiden ellerine saglikkkkkkkListemiz guzellescek duzenlecek ballar
Oyy yerim senii benide dusunurmuş tatli kuzummmYormayin benimm minnoooşumu yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?