❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kuzum benim sen uzulunce karnindaki ufaklıkta üzülür bence bidaha tekrarlamaz hatasini anlar balimmm uzme tatli canini
Düşünse karnımdakinindr üzüleceğini ztn yapmaz ilk defa yaptğı bişy değil kendi ailesini bnm ailemden üstün görüyo nankör oysaki kendi ailesinn yapmadığını benm ailem yaptı

Kiyamam sana hayatim ama bosver sen hic takma bak hamilesin sen
Onu dusun
Erkek bu bosver boyle aileleride allah bildigi gibi yapsin
Sende onun ailesiyle mesafeyi koru

Kiyamam sana hayatim ama bosver sen hic takma bak hamilesin sen
Onu dusun
Erkek bu bosver boyle aileleride allah bildigi gibi yapsin
Sende onun ailesiyle mesafeyi koru
Bundan sonra öyle ypcm zatn annesi pek meraklıdır sorar hemn niye aramıyosn diye bundan sonra böyle olması gerektiğini söyliycem

Gerçekten şuan bebek konusunda çok tereddüt ettimm sofrada hazırlamadm anlasn değerimi üzmemesi gerektiğini ne hali varsa görsün

Hayırr değilll aynı konu yüzünden hep bozuşuyorz çünkü
Ama sinirlenince bebegin karninda strese giriyo nunj biliyomusun daha bi pirinc tanesi kadar uzulmeni istermi yok onu koru man gerek ferhla mesela bnm oglum uzuldugumde karnimda tas gibi olurdu okadar sert hemen kendimi rahatlator sut falan icer kafa dagitirdim boswer

Düşünse karnımdakinindr üzüleceğini ztn yapmaz ilk defa yaptğı bişy değil kendi ailesini bnm ailemden üstün görüyo nankör oysaki kendi ailesinn yapmadığını benm ailem yaptı
Kuzum erkekler iste kafani takma biraz zamana birak

Bundan sonra öyle ypcm zatn annesi pek meraklıdır sorar hemn niye aramıyosn diye bundan sonra böyle olması gerektiğini söyliycem
Aynen canim amaa boyle olmasi gerekiyor deme
Arayamadim firsat bulamadim de bahane uydur bir sure sonra alisirlar aranmamaya

Gerçekten şuan bebek konusunda çok tereddüt ettimm sofrada hazırlamadm anlasn değerimi üzmemesi gerektiğini ne hali varsa görsün
Şşş kasma kendini aa olan sana olacak sacmalama esracim canim benim yatagina gec uyumayi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…