Düşünse karnımdakinindr üzüleceğini ztn yapmaz ilk defa yaptğı bişy değil kendi ailesini bnm ailemden üstün görüyo nankör oysaki kendi ailesinn yapmadığını benm ailem yaptıKuzum benim sen uzulunce karnindaki ufaklıkta üzülür bence bidaha tekrarlamaz hatasini anlar balimmm uzme tatli canini
Kiyamam sana hayatim ama bosver sen hic takma bak hamilesin senBen gitmesem bir kere bile gidip kapıyı çalmaz öldünüzmü kaldınızmı diye ben öyle davranmıyorm ama o benm ailem den kmseyi aramaz ben aptal gibi arıyorm 2 3 günde bir manyakmıyım brn ya bnm ailemden hiç bi üstünlükleri yok ne sanıyo acaba kendini öyle diyosn ama ailesi yüzğnden benm 1 senem heba oldu onlar ve eşimn davranışı yüzünden kaç kez ölümlerden döndüm hani kadir kıymet bilen
Bundan sonra öyle ypcm zatn annesi pek meraklıdır sorar hemn niye aramıyosn diye bundan sonra böyle olması gerektiğini söyliycemKiyamam sana hayatim ama bosver sen hic takma bak hamilesin sen
Onu dusun
Erkek bu bosver boyle aileleride allah bildigi gibi yapsin
Sende onun ailesiyle mesafeyi koru
Hayırr değilll aynı konu yüzünden hep bozuşuyorz çünküResmen hamilelik bunalimi uzulme sen
Ewet asko nbrAa yeni konu mu
Ewet asko nbr
Evet balimAa yeni konu mu
Ama sinirlenince bebegin karninda strese giriyo nunj biliyomusun daha bi pirinc tanesi kadar uzulmeni istermi yok onu koru man gerek ferhla mesela bnm oglum uzuldugumde karnimda tas gibi olurdu okadar sert hemen kendimi rahatlator sut falan icer kafa dagitirdim boswerHayırr değilll aynı konu yüzünden hep bozuşuyorz çünkü
Kuzum erkekler iste kafani takma biraz zamana birakDüşünse karnımdakinindr üzüleceğini ztn yapmaz ilk defa yaptğı bişy değil kendi ailesini bnm ailemden üstün görüyo nankör oysaki kendi ailesinn yapmadığını benm ailem yaptı
Uzme kendini balim guzelce uyu dinlen yarin ola hayrola balim hayirli gecelerNeyse kızlar iyi geceler size uyumaya çalışcm canm çok sıkıldı görüşürz yarn
Evet balim
Neyse kızlar iyi geceler size uyumaya çalışcm canm çok sıkıldı görüşürz yarn
Hepimize kuzum
Hayırlı olsunn canımm.
Aynen canim amaa boyle olmasi gerekiyor demeBundan sonra öyle ypcm zatn annesi pek meraklıdır sorar hemn niye aramıyosn diye bundan sonra böyle olması gerektiğini söyliycem
Şşş kasma kendini aa olan sana olacak sacmalama esracim canim benim yatagina gec uyumayi deneGerçekten şuan bebek konusunda çok tereddüt ettimm sofrada hazırlamadm anlasn değerimi üzmemesi gerektiğini ne hali varsa görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?