Cok hos olmus bebegimKizlar ilk sayfadaki listemize bakarmisinz biii nasil olmus
Allah aşkınıza okuyunca gülümsedim:))lütfen bat bekleyinAsko sen testide yanlis yapmissin bi buyuk bardak al ucte ikisi kadar camasir suyu koy biraz idrar dok bak bira gibimi kabariyo askos gir nette yaz camasir suyuyla hamilelik testi die cikiyo
Ohh tabii senin bebisin seninle :)) rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsinAllah aşkınıza okuyunca gülümsedim:))lütfen bat bekleyin
Seker kutususunnn yaaa çikolatadan daha tatlisin sennnn kuzummmOhh tabii senin bebisin seninle :)) rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin
Gulersin tabii bize)
Umut dunyasi iste
Fani seylerden medet ummak :))
Sen hamissin belirtilerim oldumu adet oncesi neler yasadin azicik anlatsana kiz :)
Kuzum bebek resimleri koyucam degisik degisik aradaCok hos olmus bebegim
Utandim bak simdiiSeker kutususunnn yaaa çikolatadan daha tatlisin sennnn kuzummm
Erkek bebek de koy ben azicik erkek duskunuyum de :))Kuzum bebek resimleri koyucam degisik degisik aradabegenmene sevindim kuzum ugur getirsin istedim
Teşekkür ederim bitanemUtandim bak simdii
Sende oylesin cani benimm hatta en birinci seker sensin :)
Candir caanTeşekkür ederim bitanem
Tamam balim erkek resiminde koyarım tabii arada değiştirerek böyle dunya tatlisi resimlerden koyucammmErkek bebek de koy ben azicik erkek duskunuyum de :))
Tamam bitanem bilgiler toplariz cok iyi fikirCandir caan
Hamişlerin oldugu bir topik var oraya goz atayim bakalim adet oncesi ne belirti yasamis hamis kalmislar
Gelip bizim topikde yazalim bilgilenelim :))
Aynen kuzum insallah Allah nasip ederTamam balim erkek resiminde koyarım tabii arada değiştirerek böyle dunya tatlisi resimlerden koyucammmbende ilk oglusum olsun isterim sonrada kiz
Kuzu cok faydasini goren varBn sogan kuru yapmaya karar werdim canlr
Aynen bitanm ya az önce baktım bi kız dewam etmiş basladgi günden faln yazmış hergün we hamileymiş acayip umut oldu bna yarın adet olmam gerekiyor olunca 7. günü başlıcam Allh izin werirseKuzu cok faydasini goren varbende düşünüyorum bu ay olmasa onuda denicem
Hayr cnm adetin ne kadr gectiMerhaba beta hcg değerim 0.234 hamilemiyim?
Ederiz tabiki bacım hoşgeldinn sefalar getrdinnmerhaba bende yeniym buradaa 28 aralik bende yine umitliyz hep umitliyz beni de kabul eder misin aranizaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?