Al canm yap ama fark var değilmiYok bebegim yatagimi actim simdi namaz kilacagim daha uykum yok :)
Esoşn testine baktim kopurmus baya ama ben genis kapta yapayim olmadi idrar testi alacagim yarin84zmr
He kusum var tabi cok kopurmis senin kiAl canm yap ama fark var değilmi
Sen test al,askom en guvenilir oYok bebegim yatagimi actim simdi namaz kilacagim daha uykum yok :)
Esoşn testine baktim kopurmus baya ama ben genis kapta yapayim olmadi idrar testi alacagim yarin84zmr
Neden kuzum ne olduİstemiyorm hiç bişy kan testine de giymiycem
Yok hamilesin ya hormonlar cok dusunduruyoKızzlar ya evde değilim dedmya annemlerdeydm ben eşim aradı geliyrm diye tamm dedm geldi çıkdım gidiyrm annem bahçe kapısından için ben kapatrm sen bekleme dedi ve eşimde gördü aşağı indiğini bi iyi akşamlar dahi demedi hep bunun gibi şeyler yapıyo aileme karşı gitdiğimizdr ağzını bıçak açmıyo naslsnz fln bile demiyo ve ben ailesi hakknda ufacık bişy bile desem yer gök sallanıyo sankii büyütüyo çok canım skldı ve bebek konusunda da tereddüt ettim şuann
Bole yapma askom bnmİstemiyorm hiç bişy kan testine de giymiycem
INŞALLAH bitanemmm saglikli bebisler cumlemize nasip olsunOy kiyamam kuzum benim insallah olucak sen kendini rahat birak bk,nasi gelicek o sana
Yok hamilesin ya hormonlar cok dusunduruyo
Sacmalamaaa kuzumm bak bebek icin biz neler yapiyoruzKızzlar ya evde değilim dedmya annemlerdeydm ben eşim aradı geliyrm diye tamm dedm geldi çıkdım gidiyrm annem bahçe kapısından için ben kapatrm sen bekleme dedi ve eşimde gördü aşağı indiğini bi iyi akşamlar dahi demedi hep bunun gibi şeyler yapıyo aileme karşı gitdiğimizdr ağzını bıçak açmıyo naslsnz fln bile demiyo ve ben ailesi hakknda ufacık bişy bile desem yer gök sallanıyo sankii büyütüyo çok canım skldı ve bebek konusunda da tereddüt ettim şuann
ALLAH kabul etsin balimmmYok bebegim yatagimi actim simdi namaz kilacagim daha uykum yok :)
Sagolll kusummALLAH kabul etsin balimmm
Belki dolduruyolardirAlakası yok canım tek bugün düşünmüyorm annemde diyo mesela her gitdiğimiz karadenizde gemilernmi battı niye böylesin diyo
Kuzum bunu esinle konustun muKızzlar ya evde değilim dedmya annemlerdeydm ben eşim aradı geliyrm diye tamm dedm geldi çıkdım gidiyrm annem bahçe kapısından için ben kapatrm sen bekleme dedi ve eşimde gördü aşağı indiğini bi iyi akşamlar dahi demedi hep bunun gibi şeyler yapıyo aileme karşı gitdiğimizdr ağzını bıçak açmıyo naslsnz fln bile demiyo ve ben ailesi hakknda ufacık bişy bile desem yer gök sallanıyo sankii büyütüyo çok canım skldı ve bebek konusunda da tereddüt ettim şuann
Bu adamlar hödüğün önde gideni yontunmamış odunlar canım benimkide öyle ben takmıyorum onunda ailesiyle ben görüşmüyorum ohhh çok rahatım kayınvalidelerden uzak olmak çooooookkk iyiyiymişKızzlar ya evde değilim dedmya annemlerdeydm ben eşim aradı geliyrm diye tamm dedm geldi çıkdım gidiyrm annem bahçe kapısından için ben kapatrm sen bekleme dedi ve eşimde gördü aşağı indiğini bi iyi akşamlar dahi demedi hep bunun gibi şeyler yapıyo aileme karşı gitdiğimizdr ağzını bıçak açmıyo naslsnz fln bile demiyo ve ben ailesi hakknda ufacık bişy bile desem yer gök sallanıyo sankii büyütüyo çok canım skldı ve bebek konusunda da tereddüt ettim şuann
Bak sende onun yaptiginin aynisini ailesine yap bidahakine kizarsada sen hep ole yapiyosun de gozdagi werKüstüm ztn konuşmuyorm da geçdm odama yattm böyle yaptn dedm sokakda bağırıyımı diyo ne alaka tamm bişy demedm sende duymadn dedm
Ben gitmesem bir kere bile gidip kapıyı çalmaz öldünüzmü kaldınızmı diye ben öyle davranmıyorm ama o benm ailem den kmseyi aramaz ben aptal gibi arıyorm 2 3 günde bir manyakmıyım brn ya bnm ailemden hiç bi üstünlükleri yok ne sanıyo acaba kendini öyle diyosn ama ailesi yüzğnden benm 1 senem heba oldu onlar ve eşimn davranışı yüzünden kaç kez ölümlerden döndüm hani kadir kıymet bilenSacmalamaaa kuzumm bak bebek icin biz neler yapiyoruz
Olur erkek milletine akil sir ermez
Sen birak akisina birak
Onun ayibidir
Sen de onun ailesine bisey deme hatta gerekirse
Sus sende konusma amaa
Bunu bilir bunu soylerim
Aile icinde olsa dahi kari koca araniza baska konu almayin
Bosver kuzum uzulme sakinn bebegin var sakinnnn kotu dusunme sakin
Kuzum benim sen uzulunce karnindaki ufaklıkta üzülür bence bidaha tekrarlamaz hatasini anlar balimmm uzme tatli caniniKüstüm ztn konuşmuyorm da geçdm odama yattm böyle yaptn dedm sokakda bağırıyımı diyo ne alaka tamm bişy demedm sende duymadn dedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?