Kuzum oluyor neyazikki böyle durumlar uzme o guzel canini anlatmak istersen burdayız kuzumEwt kuzum. Eşimle tartıştık önemsiz bi konu yüzünden şimdi biraz iyiym
Oyle ya canımı cook sıkıyor gicikKiyamam uzulme erkek milleti iste odundan kirmalar
Allah kabul etsin bitanem sanada minik meleğinede iyi uykularNamaz kildim cacan
Yataga gectim son bir kez bakayim bacilarim be yapiyor diye
Uyuyacagim simdii caaaaannnim
ALLAH kabul etsin bitanem oh iyiki gelmissin bidaha gördüm seniii seviyorum seni tatli ruyalar yarin guzel haberlerle gel fındığımmmNamaz kildim cacan
Yataga gectim son bir kez bakayim bacilarim be yapiyor diye
Uyuyacagim simdii caaaaannnim
Amannn birak kendi haline gec yatagona uyuuOyle ya canımı cook sıkıyor gicik
Oyy teyzesi yeriz seniiAllah kabul etsin bitanem sanada minik meleğinede iyi uykular
Olamıyorum öle ya Bn de çok sinir we inat war o bastırınca alta kalamiyorum istesemde yapamıyorum zaten duygusalim her şeye kırılıyorum ablacmOyyy topiğimizin cimcimesi üzülmeee kuzummm hep iyi ol biriniz ateşken diğeriniz su olun balımmm...
Küstümmmm ben sanaAccik ozleyin diye gelmedim saka saka telefonumda sikinti vardı
Koonkocaman seviyorum seni cannnnnALLAH kabul etsin bitanem oh iyiki gelmissin bidaha gördüm seniii seviyorum seni tatli ruyalar yarin guzel haberlerle gel fındığımmm
Anlatmak isterim kuzu da bnde konunun ne olduğunu bilmiyorum karışık anlayacagnKuzum oluyor neyazikki böyle durumlar uzme o guzel canini anlatmak istersen burdayız kuzum
Bendeeee ikinizide öpüyorum bitanem teyzesi yesin minik meleğiOyy teyzesi yeriz senii
Hayirli geceler birrrrtanemmm cok optumm seni
Gonlumu aldinnn peki baristik balimmmm
Anladim bitanem yarin ola hayrola kuzum gönlünü alir hemencik INŞALLAHAnlatmak isterim kuzu da bnde konunun ne olduğunu bilmiyorum karışık anlayacagn
Ole bi yapıya sahip değilim bebeğim hele küskün ken hiç uyuyamam bide çok sewiuorumm Bn onu üstüne düşmeden duramıyorum dusmeyim diyom ne hali war sa gorsun diyom kaç sefer denedim olmuyor ama bu sefer sıkıcam dişimi konusmucmAmannn birak kendi haline gec yatagona uyuu
Koonkocaman seviyorum seni cannnnn
Hayirli geceler coook optummm sizii
Gönlümü tartıştıktan hemen sonra almaya çalıştı da Bn pas wermedim canAnladim bitanem yarin ola hayrola kuzum gönlünü alir hemencik INŞALLAH
Anaaam sende kendimi gördüm 20'li yaşlarda bende öyleydim tam bi sinir küpüydüm canım ama yaş ilerledikçe eser kalmıyor sinirden altta kalmim bende laf söylim triplerinden sinirliyken oda değiştir ya da biraz hava al ama en güzeli abdest al ben öyle yapardım o zamanlar durulurdum çok inatçı ve çok kinciydim küstümmü barışmazdım 1 hafta şimdi vallahi eser kalmadı çoook iyiyimOlamıyorum öle ya Bn de çok sinir we inat war o bastırınca alta kalamiyorum istesemde yapamıyorum zaten duygusalim her şeye kırılıyorum ablacm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?