❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Amannn birak kendi haline gec yatagona uyuu
Ole bi yapıya sahip değilim bebeğim hele küskün ken hiç uyuyamam bide çok sewiuorumm Bn onu üstüne düşmeden duramıyorum dusmeyim diyom ne hali war sa gorsun diyom kaç sefer denedim olmuyor ama bu sefer sıkıcam dişimi konusmucm

Olamıyorum öle ya Bn de çok sinir we inat war o bastırınca alta kalamiyorum istesemde yapamıyorum zaten duygusalim her şeye kırılıyorum ablacm
Anaaam sende kendimi gördüm 20'li yaşlarda bende öyleydim tam bi sinir küpüydüm canım ama yaş ilerledikçe eser kalmıyor sinirden altta kalmim bende laf söylim triplerinden sinirliyken oda değiştir ya da biraz hava al ama en güzeli abdest al ben öyle yapardım o zamanlar durulurdum çok inatçı ve çok kinciydim küstümmü barışmazdım 1 hafta şimdi vallahi eser kalmadı çoook iyiyim

Gerçekten bugün buraya arada girdim birazda facede takıldım tabi sık sık arıza yaptı tel sinir oldum onun haricinde sıradan bir gündü sizin gününüz nasıl gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…