Sanirim kuzum INŞALLLAH hemen gelirlerBen anladım canlar tartışmadan dolayı inşallah en kısa zamanda aramızda olurlar
Diger topiktekilede banlanmis kuzularBen anladım canlar tartışmadan dolayı inşallah en kısa zamanda aramızda olurlar
Bende tam öyle düşünüyordum şimdiBen anladım canlar tartışmadan dolayı inşallah en kısa zamanda aramızda olurlar
İnşallah hemencecik dönüversinler aramıza seviliyorsunuz kızlarEvet kızlar bende sizleri çok seviyorum insallah hemencecik gelirsiniz
Sabaha gelmiş olurlar inşallahİnşallah hemencecik dönüversinler aramıza seviliyorsunuz kızlar
Kuzum Sanirim 3 gun sürüyorSabaha gelmiş olurlar inşallah
YaaaaaaaKuzum Sanirim 3 gun sürüyor
Tam fikrim yok hic banlanmadim ama bi arkdasim banlamıştı 3 gun gelemediYaaaaaaa
Tüh be
Hayirli geceler bitanem bizde seni seviyoruzKızlaaar tadım kaçtı iyi geceler sizi seviyorum canlarım
İyi uykular canımHayirli geceler bitanem bizde seni seviyoruz
Valla ya cok üzüldüm beklicez kuzum INŞALLAH 1gun surer en azndanTüh be
İnşallah ya. Hiç bilgim yok benim değişebiliyomu günleri filanValla ya cok üzüldüm beklicez kuzum INŞALLAH 1gun surer en azndan
Balim belkide büyük ceza kucuk ceza gunleri varidr diye düşündüm ama tamda bilmiyorumİnşallah ya. Hiç bilgim yok benim değişebiliyomu günleri filan
Belkide.. ne güzel sohbet ediyorduk halbukiBalim belkide büyük ceza kucuk ceza gunleri varidr diye düşündüm ama tamda bilmiyorum
Bekleriz kuzumBelkide.. ne güzel sohbet ediyorduk halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?