TabikiiiBekleriz kuzum
INŞALLAH kuzumGelirler kizlar merak etmeyinn..
uyuyamadim kuzumUyudunuz mu kızlar?
Kuzum yok beklemicem haklisin 12 14 16 17Tabisiiiii bu günlerde gün aşırı yap illaki 17 sini bekleme derim
Kizlar ben suan yumurtlama zamanindayimn busi daniscaktim size 12den 17sine diyor takvim 17si yumurtlama..... 12 14 16 17 birliktelikler sizce yumurtlamyi kacirnayayimda
Yok balim birakmicam adetim 31 aralikta... kuzum soylemesi ayip sperm 48 saat duruyo dimi kuzu bizdeCanim ona cok takilma matematikle olacak sey degil.sen adet gunune kadar devam et..
Ancak dr da yumurta takibi olanlar net bilebiliyor ovulasyon testinde bile yanilan gordum catlamis saniyor dr daha catlamamis diyor,catlayacak saniyor zaten catlamis oluyor.
O yuzden hesaba bakma devam et..yum. Bitti deyip birakma adete yakin hamile kalanda cok.
Yok balim birakmicam adetim 31 aralikta... kuzum soylemesi ayip sperm 48 saat duruyo dimi kuzu bizde1 gun aravermek daha iyiymis degilmi
Evet canım gün aşırı olması daha iyiymiş hergün değil. Ayrıca regl zamanına kadar gün aşırı devam et belli olmaz bu işler
Kuzum bende telasliyimmmKafaniza gore takilin canim..ben 6 aydir hergun,gun asiri,2 gunde bir hepsinj denedim nasip olmadi bu ay oluruna biraktim artik ne esimi ne kendimi zorlamicam. 2 ay ovu. Bile kullandim esime msj dahi atiyordum ne sacma demi.
Tamam kuzum haydi INŞALLAH hemen olur kuzummEvet canım gün aşırı olması daha iyiymiş hergün değil. Ayrıca regl zamanına kadar gün aşırı devam et belli olmaz bu işler
Batin kacti kuzummm 12 ocakmkydi ???Efendim tatlimmm
İnşallahhh hemen olsun canısııTamam kuzum haydi INŞALLAH hemen olur kuzumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?