❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kizlar ben suan yumurtlama zamanindayimn busi daniscaktim size 12den 17sine diyor takvim 17si yumurtlama..... 12 14 16 17 birliktelikler sizce yumurtlamyi kacirnayayimda

Canim ona cok takilma matematikle olacak sey degil.sen adet gunune kadar devam et..
Ancak dr da yumurta takibi olanlar net bilebiliyor ovulasyon testinde bile yanilan gordum catlamis saniyor dr daha catlamamis diyor,catlayacak saniyor zaten catlamis oluyor.

O yuzden hesaba bakma devam et..yum. Bitti deyip birakma adete yakin hamile kalanda cok.
Kizlar ben suan yumurtlama zamanindayimn busi daniscaktim size 12den 17sine diyor takvim 17si yumurtlama..... 12 14 16 17 birliktelikler sizce yumurtlamyi kacirnayayimda

Yok balim birakmicam adetim 31 aralikta... kuzum soylemesi ayip sperm 48 saat duruyo dimi kuzu bizde 1 gun aravermek daha iyiymis degilmi

Kafaniza gore takilin canim..ben 6 aydir hergun,gun asiri,2 gunde bir hepsinj denedim nasip olmadi bu ay oluruna biraktim artik ne esimi ne kendimi zorlamicam. 2 ay ovu. Bile kullandim esime msj dahi atiyordum ne sacma demi.
Yok balim birakmicam adetim 31 aralikta... kuzum soylemesi ayip sperm 48 saat duruyo dimi kuzu bizde 1 gun aravermek daha iyiymis degilmi

Kafaniza gore takilin canim..ben 6 aydir hergun,gun asiri,2 gunde bir hepsinj denedim nasip olmadi bu ay oluruna biraktim artik ne esimi ne kendimi zorlamicam. 2 ay ovu. Bile kullandim esime msj dahi atiyordum ne sacma demi.
Kuzum bende telasliyimmm oyle oluyorum kuzum bende sanirim asiri stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…