Kuzum bende telasliyimmmoyle oluyorum kuzum bende sanirim asiri stres
Haklisin RABBIM nasip etsin sagliklica hayirlisylaHer nasip vaktine esirmiş canlarr çok uğraşıp hemen olmayanda var, hiç üstünde durmayıp hemen olanda var nasip kısmet vakti var demekki rabbim büyüktür.
Cok AMIN Cumlemizin kuzummmİnşallahhh hemen olsun canısıı
Evet kuzum benim belkide simdi akisina birakmissin ya hemencik olur INŞALLAHEe dr a gittim hormonlarima kadar hersey cok normalmis yani biyolojik olarak bi sorun yok,sorun psikolojik...
Fazlada ustune dusmemek lazim..resmen is gorev edindik yorgun arginiz gun asiriya devam edecegiz ya zorla uykumdan kalkip devam ediyordm ,kürler filan.
Ama artik herseyi biraktm canimiz ne zaman isterse.
Tamam kuzum listeye yazmak icin sordum balimEvet canim oyle gozukuyor ama yine gecikme falan olur herhalde pek tutmuyor hesaplamam
Valla dogru dedin kuzum herseyin sorunu stres cok stresli olunca dengemiz şaşıyor hayirlisini diliyorumÇokta takmayın stres yapmayın doğru zamanı bekliyor öyle düşünün. Çoğu kişinin hiç beklemediği ayda olmuş gebelikleri sakin olmak lazım ki vucut etkilenmesin
Yumurtlama dönemindemisinSeffaf bi akintim var simdide sag kasigimda agri var
Evet tahmini balimYumurtlama dönemindemisin
Verimli dönemindesin demekki kuzum :)Evet tahmini balim
Verimli zamanlar kuzum deseneVerimli dönemindesin demekki kuzum :)
Öyle gözüküyor beybiiiVerimli zamanlar kuzum desene
Degistirdim canim hayirlisi olsun sanada gunaydinCanısılar günaydın... 8 aralıkta regl oldum. Benim bat'ı 1 ocak olarak değiştirebilirsiniz :) umutlar ocak ayına kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?