❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ee dr a gittim hormonlarima kadar hersey cok normalmis yani biyolojik olarak bi sorun yok,sorun psikolojik...

Fazlada ustune dusmemek lazim..resmen is gorev edindik yorgun arginiz gun asiriya devam edecegiz ya zorla uykumdan kalkip devam ediyordm ,kürler filan.
Ama artik herseyi biraktm canimiz ne zaman isterse.
Kuzum bende telasliyimmm oyle oluyorum kuzum bende sanirim asiri stres

Her nasip vaktine esirmiş canlarr çok uğraşıp hemen olmayanda var, hiç üstünde durmayıp hemen olanda var nasip kısmet vakti var demekki rabbim büyüktür.
Haklisin RABBIM nasip etsin sagliklica hayirlisyla biz dualarimizi edelim sabirla bekleyelim INŞALLAH

Evet kuzum benim belkide simdi akisina birakmissin ya hemencik olur INŞALLAH

Çokta takmayın stres yapmayın doğru zamanı bekliyor öyle düşünün. Çoğu kişinin hiç beklemediği ayda olmuş gebelikleri sakin olmak lazım ki vucut etkilenmesin

Çokta takmayın stres yapmayın doğru zamanı bekliyor öyle düşünün. Çoğu kişinin hiç beklemediği ayda olmuş gebelikleri sakin olmak lazım ki vucut etkilenmesin
Valla dogru dedin kuzum herseyin sorunu stres cok stresli olunca dengemiz şaşıyor hayirlisini diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…