❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Benim adim yasemin 3yildir evlimisim ya ben ana yazinca ne cok geldi gozume bi findik kurdum,war oda ömür poyraz profildeki istanbulda yasiyorum bunlar bnm
Yaa yerim bennn pasayiiiiii MAŞALLAH adida cok guzelmis kuzum memnun oldum canim bende sedaaa

Walla belli olmaz bi baktin olur bi baktin olmaz bzm gelinin okadar zayifti koca gobek cikti hic yok cizik bizde onun olur bnmmaz diyoduk amacoldu iste
Kuzu aslında ben ne çatlağı takıyorum nede sismanligi yeterki saglikli olalim bebegimde bende dogurayim alayim kucagima sonra zayflarim diyorummm

Kuzular yemegide cok seviyorum diyorum ben hamilelikte homidi gırtlak yiyomusun

Ilk gebeligmde canim ha i mermalet vardi ya ondan cekmistiiii yaaa ne guzeldi ogunler

Kuzu aslında ben ne çatlağı takıyorum nede sismanligi yeterki saglikli olalim bebegimde bende dogurayim alayim kucagima sonra zayflarim diyorummm
Kiz sedos bende ole diyodumda kocisin o burusuk yuzumu gorunce takinti oldu neyseki kocis okadarda takintili deil ama ne bilim bozuluyo vucut kusum bn yatiyorum kocis e artik uyku wakti diyo

Ilk gebeligmde canim ha i mermalet vardi ya ondan cekmistiiii yaaa ne guzeldi ogunler
Ben erik erik erik yani o bicim bide erik yoktu ben hamileyken ne gunlerdi ben memlekette yasadim esimin isi yuzunden anneme istanbuldan 10erik 50liraya alip gondermisti tabi erik mevsimi geldi koye gittim kova kova yiyorum milet diyo bu kiz cilfirmis bide tuzlaya tuzlaya of

Kiz sedos bende ole diyodumda kocisin o burusuk yuzumu gorunce takinti oldu neyseki kocis okadarda takintili deil ama ne bilim bozuluyo vucut kusum bn yatiyorum kocis e artik uyku wakti diyo
Yerim seniii ballll hadi uyu yarin guzel haberle gel tmmi.öpüyorum hayirli geceler

Cok sekersin kizz senn beni güldürdun ALLAH ta seni güldürsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…