❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Amin inşallah guzelimmm tesekkur ederim. Tabi ki stress etkiler canım ben simdi uyuyorum,yarin devam ederiz hamile kalmak icin esimle uyguladiklarimizi anlatirim sizlere... öneri olur hayirli geceler ballar
Tamam bitanem bekliyoruz yarin hadi uyu dinlen hamis sultannn öpüyorum hayirli geceler bitanem

Dinlem canim ya isi gücü birak onemli olan bebis

Aynen canim birde oglumdan daha farkli hamilelik geciriyorum midem bulaniyor yemwk yapamıyorum surekli uyuyorum kafami kaldiramiyorum
Walla bn bi iki gebelik gecirdim ilk bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum ikinciside rabbim oglan werdi ama benim hamileligim ole bole deil cok zordu bencsekiz dokuz aya kadar kusuyodum bi yerde bi kova dolusu erik yerdim okadar canim cekiyodukii yemek yiyemiyodum asiri kustugumdan serul surekli hastane dusuk tehlikem wardi baya baya atlattik simdi ikinci olursa insallah bunlari cekmem tekrar

Oy kiyamam ben sana kuzummm iNŞALLAH bu hamilelegini okadar rahat gecerki anlamazsin bile

Alla kolaylik versin canim gercekten zor seyler atlatmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…