Nasil olacak burada biraz yeni arada giriyordum konularaTbiki kuzum gell ay cnm bnm cok tatli geliyo kiz bana hamisler yirim sizi iki canlisinda hem allah sana bagislasinn takvimini yapsana kuzumm
Kisiiden kisiye deiisiyo bak bana yavrumTamam balimmmmkuzum yumurtlamadan kac zaman sonra idrarda belli oluyor acaba
Tamam bitanem bekliyoruz yarinAmin inşallah guzelimmm tesekkur ederim. Tabi ki stress etkiler canım ben simdi uyuyorum,yarin devam ederiz hamile kalmak icin esimle uyguladiklarimizi anlatirim sizlere... öneri olur hayirli geceler ballar
Aynen canim birde oglumdan daha farkli hamilelik geciriyorum midem bulaniyor yemwk yapamıyorum surekli uyuyorum kafami kaldiramiyorumBaya baya dinlen sen hamilelik cok zoe ya bilirim
Dinlem canim ya isi gücü birak onemli olan bebisIns oglumda cok istiyor inanin ogrendiginde cok mutlu oldu ne bilim gorumcemin cocuklari 3 tanedi ne gorse eve gelse aglardi niye benim kardesim yok diye baya ugradik dr falan gittim hap falan yuttum ama olmadi gecen sene bir dusuk yaptim bi sene sonra yone kaldim suan hep yatiyorum zorlamiyorum kendimi
Kuzu bu isin matematigi yok benceKisiiden kisiye deiisiyo bak bana yavrum
Profilinde kisisel bilgilerine gir hamilelik takvimi gun ay yil seklinde yazNasil olacak burada biraz yeni arada giriyordum konulara
Ay demii her hafta,gelisimi cikicak bende isterimm cokk cok senin icinde istiyorum :)min123 kuzu yaaa hemen hamis kalayim takvimmm yapcammmm yaa cok heyecanliiiii
Bende hepimiz icin cok istiyorum balimmm.. kuzuAy demii her hafta,gelisimi cikicak bende isterimm cokk cok senin icinde istiyorum :)
Tamm canim hemen yapiyorumProfilinde kisisel bilgilerine gir hamilelik takvimi gun ay yil seklinde yaz
Canim hamieleikler degisken gösteriyor kuzum biribirini tutmuyorAynen canim birde oglumdan daha farkli hamilelik geciriyorum midem bulaniyor yemwk yapamıyorum surekli uyuyorum kafami kaldiramiyorum
Walla bn bi iki gebelik gecirdim ilk bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum ikinciside rabbim oglan werdi ama benim hamileligim ole bole deil cok zordu bencsekiz dokuz aya kadar kusuyodum bi yerde bi kova dolusu erik yerdim okadar canim cekiyodukii yemek yiyemiyodum asiri kustugumdan serul surekli hastane dusuk tehlikem wardi baya baya atlattik simdi ikinci olursa insallah bunlari cekmem tekrarAynen canim birde oglumdan daha farkli hamilelik geciriyorum midem bulaniyor yemwk yapamıyorum surekli uyuyorum kafami kaldiramiyorum
Yap tabiki kuzuuu oh misTamm canim hemen yapiyorum
Oy kiyamam ben sana kuzummm iNŞALLAH bu hamilelegini okadar rahat gecerki anlamazsin bileWalla bn bi iki gebelik gecirdim ilk bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum ikinciside rabbim oglan werdi ama benim hamileligim ole bole deil cok zordu bencsekiz dokuz aya kadar kusuyodum bi yerde bi kova dolusu erik yerdim okadar canim cekiyodukii yemek yiyemiyodum asiri kustugumdan serul surekli hastane dusuk tehlikem wardi baya baya atlattik simdi ikinci olursa insallah bunlari cekmem tekrar
O banlanmadimi :) gelsinler ya ozledim bizim yatamaz kizlariBende hepimiz icin cok istiyorum balimmm.. kuzuUmya da test yapcakti bugun ya merak ettimmm
Alla kolaylik versin canim gercekten zor seyler atlatmissinWalla bn bi iki gebelik gecirdim ilk bebegimin kalbi durdu kurtaj oldum ikinciside rabbim oglan werdi ama benim hamileligim ole bole deil cok zordu bencsekiz dokuz aya kadar kusuyodum bi yerde bi kova dolusu erik yerdim okadar canim cekiyodukii yemek yiyemiyodum asiri kustugumdan serul surekli hastane dusuk tehlikem wardi baya baya atlattik simdi ikinci olursa insallah bunlari cekmem tekrar
Bu konu burda kaliyor kuzum tikliyosun konuya hepburdayiz bizBu konu burda kaliyormu genel olarak nasil sohbet ediyorsunuz yani cok farkli konu var birbirinize nasil denk geliyorsunuz
Walla isteyen istedigini soluyo hamilelikle belirtiyle ilgili gun gelir yenekleri bile konusuruz yani biz biraz karisikizBu konu burda kaliyormu genel olarak nasil sohbet ediyorsunuz yani cok farkli konu var birbirinize nasil denk geliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?