❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Kilo verdin mi kuzu hamielelikte kusmdan dolayı
Bebde onu anlamadim zaten sekiz aya kadar kustum ya gobegimde bi cizik yoktu aman dokuz ay gitti kusma ben ye ye ye sekiz ayin,acisini cikar ahanda bi gobegim cikti benden buyuk sonra,param parca,uzuluyorum ama napim oglumdan hatira,kaldi iste

Bebde onu anlamadim zaten sekiz aya kadar kustum ya gobegimde bi cizik yoktu aman dokuz ay gitti kusma ben ye ye ye sekiz ayin,acisini cikar ahanda bi gobegim cikti benden buyuk sonra,param parca,uzuluyorum ama napim oglumdan hatira,kaldi iste
Kuzum o catlaklar ne guzel bebeginden kalan gamzeleerin canimmm

Yok walla benim dokuz ayda vardi yani yedi aylikken suyum siziyodu bu yuzdende suyu,azaldi hastaneden hastaneye kostur alaha sukur durdu suyum cok azdi bebegn darbeleri artik cok acitiyodu ama ben zevk aliyodum ne bilim ewlat iste
Cok sukur kucagina almissin yavrunu canimmm... yas kac buarada kuzu senin

Bak heleee kuzummm hamilelikte olmayan biri yok kadar azdir bence
Catlak oluyo ya goguste bacakta kalcada gobekte heryerde catir catir gidiyosun genetik ama sen annene sor onda ve halana sor onlar onemli ya ona ya ona cekiyosun benim annemin gobegi kaymak gibi bi cizik yok ama halaminkine cekmis,bnmki parmparca

Catlak oluyo ya goguste bacakta kalcada gobekte heryerde catir catir gidiyosun genetik ama sen annene sor onda ve halana sor onlar onemli ya ona ya ona cekiyosun benim annemin gobegi kaymak gibi bi cizik yok ama halaminkine cekmis,bnmki parmparca
Benimde annemin halamin yok bakalimmm benim ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…