- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 53
- 31
Test yapmışmıydın peki öncesindeEvet canim benim ilk hamileliğim 7 gun geçince çıktı
Ne güzel yaa :) net tek çizgimiydi? silikte olsa çıkmadımıYapmaz olurmuyum belki 3, 4 kez yapmisimdır en sonunda pes etmiştim hatta koku hassasiyeti ve göğüs agrisi gibi belirtilerim oldugu halde yoktur diye dusunuyodum gorumcem israr etti yaptik ve belirgin 2 cizgi cikti
Ayy canım benim düşük olduğunu bilmiyordum ben çok üzgünüm..Ilk yaptiklarimda net tek cizgiydi gecikmenin 7.günü teste idrarı damlatir damlatmaz çıktı ve oldukça netti biz test bozuk olmasın diye bir daha yaptık ondada aynı çıkınca dr gittik sat göre 5 + 5 di kanda 317 çıktı değer 1 hafta sonrada düşük yaptim
Rabbimin vardır bi bildiği inşallah bu yıl hayırlı olur hepimize, müjde olur bize inşallah bitanemAmin kuzum amin insallah hepimiz sağlıkla kavusuruz bebislerimize iste 25 ocak 2015 de düşük yaptim senesi geldi
İnşallah kuzummAmin canim insallah yeterki sağlıklı olsun da başka birsey istemem
ayy aşkolsun o nasıl söz saçmalama biz niye varız burdaSenide uzdum gece gece hakkını helal et bacim
Bendee bendeee :)Saolasin canim benim iyiki varsiniz yoksa kimle dertlesicektim sizi çok seviyorum
Canım senin burada olduğunu gördüm atlattım topiğe..Kuzuummmmm hosgelinnnnn burdada karsina ciktimmmtopige hosgeldin kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?