Ay esra ben cok guldum ya :))))Bn geldim bu 1 gün bile zor geldi walla ha bire acildimi die yoklamaktan sıkıldım
HosgeldinnnHuhhuuuu kizzlarrr ben geldimmmmm :)))))
Yok ben anlamadim sabah kalinca şok oldumBn o gece anladım aldığımı walla
Eee neaptin test yaptinmiYok ben anlamadim sabah kalinca şok oldum
Can'ım günaydın bende de var batma oldu bir de akşam üstü ayıptır söylemesi akıntı da geldi ama test yine çift çizgiyi vermedi yaklaştım belki de görücem bakalım o teste de çok bağımlı kalmak istemiyorumKuzum 12sinden beri i ayip akintim var basladi 12snde kuzum kasikta agrida var senin bal
Kendimizi dinledikçe daha çok belirti hissediyorum ben deherkese merhabaa surekli takip ediyorm yazdiklarnzi kizlar herkes batlari bekliyo kirmizi kart gormemek icin ama hic belirtisi olan var mii aranizdaa yani bu ay olcak gibi olaaan ben kendimi cok dinliyorm cok fazla takintiliym sanirim psikolojik mi diyorm ama olanlar hic psikolojik degil gibii suan var olan belirtilernizi yazar mısınız ben kafayi yedigimi düşünüyorm cunku artik
Yok canim kardan dolayi ulasim sikintisi yasadik dun yapamadimEee neaptin test yaptinmi
Adetin gectimi peki canoYavrular ben dun test yapamadim kar yagisindan dolayi
Ulasim falan hep kesildi
Bu aksam is cikisi alacagim
Amaa hala bel agrisi cekiyorummm
Geçti mi Can'ım adetin ay hadi inşallah Mutlu haberlerini alırızYavrular ben dun test yapamadim kar yagisindan dolayi
Ulasim falan hep kesildi
Bu aksam is cikisi alacagim
Amaa hala bel agrisi cekiyorummm
Geciktimi adetinizBeni eklermsnz bat 14 1 gün gecikme
Yok bebegim yarina yada c.tesiye insallah olmam da o tarihlerde olmam gerekiyorAdetin gectimi peki cano
Yok tatlim gecikmedi de sabirsikliktan dolayi erken teshisss edebilme cabasi icerisindeyim :)Geçti mi Can'ım adetin ay hadi inşallah Mutlu haberlerini alırız
İnsallh olmazsn da hayrli haberler werirsin bizeYok bebegim yarina yada c.tesiye insallah olmam da o tarihlerde olmam gerekiyor
Evet 1 haftadır sancı cekiyorum bel ağrısı gögs agrsı aşırı sarı akıntı filn ama daha gelen yok bu ay sogan suyu bide maydanoz süt kullandgm için erken olrm gec olmam diye düşündümGeciktimi adetiniz
Ayyy hadi ya insallh olmazsn ikimizin batı da aynı bnmde dün olmam gerekiyordu olmadım sen test yaptinmi pekiEvet 1 haftadır sancı cekiyorum bel ağrısı gögs agrsı aşırı sarı akıntı filn ama daha gelen yok bu ay sogan suyu bide maydanoz süt kullandgm için erken olrm gec olmam diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?