❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

Ayyy hadi ya insallh olmazsn ikimizin batı da aynı bnmde dün olmam gerekiyordu olmadım sen test yaptinmi peki
Yapmıyacam pzt. Kadar zatn olmazsam o güne kadar bebek vardr hiç düşünme benden sana tavsiye inş ikimizde hamileyizdir içimizde bebek olsn da bırak öğrenmeyi verelim stres yapma bkle sende Rabbimin izniyle olur

Yapmıyacam pzt. Kadar zatn olmazsam o güne kadar bebek vardr hiç düşünme benden sana tavsiye inş ikimizde hamileyizdir içimizde bebek olsn da bırak öğrenmeyi verelim stres yapma bkle sende Rabbimin izniyle olur
Kız sorma sen Bn az önce eşim ise gderkn resmen yalvarıyorum test al yapiim die oda geç kaldım sana test faln yok dedi çocuk gibi azarladı gitti walla neapsin garibim o da negatif çıkar die korkuyor

Kız sorma sen Bn az önce eşim ise gderkn resmen yalvarıyorum test al yapiim die oda geç kaldım sana test faln yok dedi çocuk gibi azarladı gitti walla neapsin garibim o da negatif çıkar die korkuyor
bende öyleydim benm eşimde almym bekle biraz dha zaman geçsin diyodu haklıydı adet oluydm bi dahaki gün şimdi test yapıpta negatif çıkması çok üzücü adet olursan testten fazla üzülmezsin sancın varmı senin ne zamandır evlisin benim 7 ay oldu

Ooo biz yokken yeni tatlisler gelmis topige
Hos gelmisssssiniz kizlarrr

Bn 16 aylık evliyim canım bir düşügüm war 9 aydr da olmuyordu bu ay yumurta takibi yaptricaktim eğer hamileysem gerçekten süper olucak ara ara gelip gidiyor dizlerim agriyor walla stres içindeyim açıkçası olucm die ödüm kopuyor

İnş nasip olur vardır ya bi sancı tam aksama kalmaz adet olucam dersin sende oluyomu bende oluyo sancılarm var ama olucam da demiyorum dün görümcemle konustum bi oglu var 1 yasinda hamile kalmak istemiyo 10 gün gecikmesi olms hamilesin dedim oda adet günümde adet olucam dedim sancılarm vardı dedi ama olmadm hala yani adet olmaktan baska hiç birsey umudunu kaybettirmsn bkle biraz daha cnm inş olacak

İnsallh kuzu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…