Allah allah markasi ne kutunun ustunde yazar kac ml istedigini yazmiomu marklar farklimiBiraz önceki yaptğm test aynı çıkdı sanki pazartesiyle
Kuzum senin kaç gün geçti adetin hemen ümitsizliğe kapılmaBen ne yapacagim kizlar yaa
Moralim gercekten coooooook bozuk tadin tuzum yooook
Cnm resmi ekran resmi cek gonder ole gonderebilirsin boyut kuculuo ama simdi bazi markalar fazla koyulssmaz en koyusu bole kalirBugnki yaptğm döker dökmez çıkdı ama boyutundan yollayamyrm resmi yok kana yarn gidcm kuzum
Ozaman gelsin misafirlerValla biri dedi cocugu olmuyodu nasil hamile kaldin dedim
Dedi gecen ay annemlerdeydik heyecandan sanirsam dedi biri duycak biri gorcek die heyecan yapmislar bide hemenbanyoyada giremiolar tuvalete bile kalkmamistim dedi heyecan danmisss
daha olmadıysan bekle canımBen hep erken olurdum 1 hafta oncesinden amaaa bilemedim kuzuuum
Ayyy çok korktumm yaa gidiyomu benden diye ağrım flnda yok. Çok şükürCnm resmi ekran resmi cek gonder ole gonderebilirsin boyut kuculuo ama simdi bazi markalar fazla koyulssmaz en koyusu bole kalir
Teste göre var sankiBiraz önceki yaptğmda bu
Gecikmedi daha 2 gun var kuzumKuzum senin kaç gün geçti adetin hemen ümitsizliğe kapılma
Markaya gore degisiyor demekki balimmmBiraz önceki yaptğmda bu
Sen zaten hamileydin dimi canımBiraz önceki yaptğmda bu
Kan vermeye git artik hayatimmmBiraz önceki yaptğmda bu
Evet hamisss benim kuzuumSen zaten hamileydin dimi canım
Aynen farklı canmAllah allah markasi ne kutunun ustunde yazar kac ml istedigini yazmiomu marklar farklimi
Yok cnm korkmaAyyy çok korktumm yaa gidiyomu benden diye ağrım flnda yok. Çok şükür
Yap etiketle beni kuzu bekliyorumŞimdi başka yapcm
Gidecm yarn canmm bu korku yetti banaKan vermeye git artik hayatimmm
Lutfeeennnnn
1 haftadir yalvariyoruz aa simdi korku sana yeterGidecm yarn canmm bu korku yetti bana
Farkliysa dedigim gibi bazi markalar ml gore farklilik yapio oyuzden uzulme sen en iyisi bi kan ver en dogrusu oAynen farklı canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?