Saol cnm bugun son ignemi vurucam yarin kontrol var yineCanim benim kontrolun guzel geçmesine sevindimmm hayirlisi olsunnnn
Haklisin ama takma kuzucannn bisey olmazCanlar gerçekten moralim bozuldu ya beni yanlış anlamayın kizlar ben misafiri severim.. eylulde geldi ekimde biz gittik kasimda kardesi geldi esimin ..yani aralik olmus havalar buz gibi misaflik olsun istemiyorumhem nasil bebek olcak bkliyosunuz malum bi gun yapiyoruz bigun bekliyoruz dusa nasil girip abdesti nasil alcam utanirim bide biliyor cocuk durumlarini. Geldigindede en az 15 20 gun kaliyor Haksizmiim kuzular
Delisin ya:)
Bosver kocan dusunsun hayatim tam tersi daha zevkli oluyorGizli sakli daha enteresan oluyor
Anladm cnm uzuldum buna insalslh benm cocugumada gecmez . Bana sendrom dedi doktor hastalik demedi hastalik ve sendrom birbirinden farkliymis benimkisi adet duzensizlikleri yuzunden olussn bi durummusUsg de her asamada gozukmuyor canim.son yillarda yapilan arastrmalar aslinda anne karninda basladigini gostermis.
Kiz heyacan olunca cocuk daha cabuk oluyomus keske bizede biri gelse kalsa ole daha kolay oluomusKuzu ya bildigi halde nasil gelir valla ben oylr bisi bilsem birak yatili olmayi misafrligr gitmem ya zaten yeni geldi ben gelemsin demiyorum ki mart gibi gelsin gelince 20 gun kaliyor dile kolay ya 1 ayi cope aticam resmen zaten cocuk olsu diye parçalanıyorum biliyosunuz
Ben seninyerim kendini uzmek yoookkkkKusura kalmayin kizlar sizinde basini ağrıttim
Kizz o nasil oluyor :)))Kiz heyacan olunca cocuk daha cabuk oluyomus keske bizede biri gelse kalsa ole daha kolay oluomus
Benim dün gece geldi kuzum bi an üzüldüm tabii ama nasip bu vucudunu strese sokma bitanemUzmemek elde degilki hayatim
Valla biri dedi cocugu olmuyodu nasil hamile kaldin dedimKizz o nasil oluyor :)))
Benim 2 gun var adete hayatimBenim dün gece geldi kuzum bi an üzüldüm tabii ama nasip bu vucudunu strese sokma bitanem
Hay allahim yaa neler oluyor :)))Valla biri dedi cocugu olmuyodu nasil hamile kaldin dedim
Dedi gecen ay annemlerdeydik heyecandan sanirsam dedi biri duycak biri gorcek die heyecan yapmislar bide hemenbanyoyada giremiolar tuvalete bile kalkmamistim dedi heyecan danmisss
Uzmuyorumda bunalımdayım ilk defa başıma geliyor bu gecikme olayiKuzum sende uzme tatli canini findigum olurmu
Ciddiyim kizin cocugu olmuyodu hic bir sorunlari yoktu 3yillik falan evliler nebilimHay allahim yaa neler oluyor :)))
Tak fisi bitir isi :)))
Sipsak simdi yumurtalik sperm soka ugramislar onlarda :))
Heyballah im guldum baya :)
Belki vardir bir hayir kuzuuu senin gecikme var belki gec dollenmedir kan ver olur muUzmuyorumda bunalımdayım ilk defa başıma geliyor bu gecikme olayi
Bende kaynanamla kaliyorim ama bizde o hamislik olmadi :)Ciddiyim kizin cocugu olmuyodu hic bir sorunlari yoktu 3yillik falan evliler nebilim
Bilemicem valla kizBende kaynanamla kaliyorim ama bizde o hamislik olmadi :)
Tutacagi warmis tutmus :)
Ama gecikme ilaçlardan olabilirmiş o bni mahvediyor zatenBelki vardir bir hayir kuzuuu senin gecikme var belki gec dollenmedir kan ver olur mu
Senle benim batım aynıydı 17 aralık gibi. enteresanki 3 gün önce oldum işte havalardan mıdır nedir. Yılmak yok bitanem çalışmalar her daim :)Benim 2 gun var adete hayatim
Ama.gecen aylar goguslerde falan hassasiyet olurdu
Yani anlardum
Bu ay hic bir belirtim yok
Ama bebiste yok halbuki heyecenlanmistim ama negatif cikti jste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?