- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
Biraz önceki yaptğmda bu
aaa yeni mi ogrendin hamile miydiin senin adina cok sevindim bayada kirmizi cikmis yani tebrikleer allah kucağına almayi nasip etsin insallah
masallah masallaahDöker dökmez çıkdı kızlar markdan farkediyomuş hemn aldımda geldm. Diğerine 5 damlatmam gerekmiş ben 2 damlatmşdım
Ooooh bebisimiz orda duruyor masallahhhh
Aynenn kuzuummm çok korktummm yarn gidcm sabhOoooh bebisimiz orda duruyor masallahhhh
Teyzesinim balli
Git hayatimYarın gidecm artık kan testine bunda bariz kop koyu 2 hafta 4 günlük oldu kuzumm benmm
Bebisimizi beraber buyutecez 9 ayina eslik edecegiz manevi olarak o yuzden hemen git kan ver :)Aynenn kuzuummm çok korktummm yarn gidcm sabh
Kuzu bu hangi markanin testiDöker dökmez çıkdı kızlar markdan farkediyomuş hemn aldımda geldm. Diğerine 5 damlatmam gerekmiş ben 2 damlatmşdım
Diğeri bebetime dı bu miratech kuzummmKuzu bu hangi markanin testi
reglin kac gun gecti canm ve nasil sabrettiiiin yaaa ben cildirirdim meraktanYarın gidecm artık kan testine bunda bariz kop koyu 2 hafta 4 günlük oldu kuzumm benmm
2 haftalıkken öğrendm kuzumm yeni öğrenmedm de 3 gün arayla faln 2 3 test yaptm böyle reglimde 4 gün geçdi gidesim yok hiç hastane flanreglin kac gun gecti canm ve nasil sabrettiiiin yaaa ben cildirirdim meraktan
ay ne guzel vallah ama bi an once git durumunu ogren hic gidesim yok deme2 haftalıkken öğrendm kuzumm yeni öğrenmedm de 3 gün arayla faln 2 3 test yaptm böyle reglimde 4 gün geçdi gidesim yok hiç hastane flan
Ayy sonunda gittinmi hastaneye inşallah hayırlı haber verirsin tatlımKizlar sonuc bekliyorum hadtanede dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?