Ciddimiii kuzuuuu alemsinnnKiz heyacan olunca cocuk daha cabuk oluyomus keske bizede biri gelse kalsa ole daha kolay oluomus
Haberdar et kuzum muhakkak insallah olurrKizlar sonuc bekliyorum hadtanede dua edin bana
Yanlız değilsin canım üzme kendini inşallah önümüzdeki aya müjde veririzSonuc negatif gebelik yok e hadi hayirlisi
Cok uzuldum hayatim vallahi
Kuzuuuuu bizde gorelim bu iki cizgiyiiiiii dimi ballar MAŞALLAH kuzummmm sanadaDöker dökmez çıkdı kızlar markdan farkediyomuş hemn aldımda geldm. Diğerine 5 damlatmam gerekmiş ben 2 damlatmşdım
Uzme kuzum kendini hayirlisiSonuc negatif gebelik yok e hadi hayirlisi
Hea şöyle ya kendine güvenin geldi kız koca senin ev senin istediğini yap hayatımKuzummm kafama takmiyorum artikkk ya gelen gelsin ben calismalara devam edicem
Hayırlısı olsun canımm vakti saati değilmiş tatlım çalışmalara devaaammmSonuc negatif gebelik yok e hadi hayirlisi
benim bat 28 Aralık ekler misinCan dostlar buyrun gelinnn sohbetlerimizi edelim dertlerimizi paylaşalım dualarımızı edelim bebeklerimizi bekleyelim
Eki Görüntüle 1924593
_Masalim_ bat 31 Aralik
Umya bat 17 Aralik
min123 bat 6 Aralik
@84zmr Hamiş prensesss
@Esr02 bat 14 Aralik
Seskes bat 10 Ocak
@Lknrokan35 bat 12 Ocak
@GorTuu bat 6 Ocak
@Ebrarr60 bat 9 Ocak
@Sfr-rslntsn bat 8 Ocak
@Nurumcan94 bat 8 Ocak
@zezem123 bat 28 Aralik
@blueas bat 21 Aralik
@Dykdyk bat 1 Ocak
@eflen bat 9 Ocak
@celine20 bat 27 Aralik
deepandfury bat 12 Ocak
@Mazikeen bat 9 Aralik
@fundiiiii bat 31 Aralik
@Emineeemm bat 4 Ocak
@Babies16 bat 29 Aralik
@-Lavinia bat 3 Ocak
@UzeUze Hamiş prenses
@mmavi_21 bat 23 Aralik
Siinms bat 17 Aralik
@Greeneliton bat 9 Ocak
@cadolosum bat 3 Ocak
@dilekylmz22 bat 28 Aralik
@YaKaMoZz-z bat 10 Ocak
@Hilorh bat 14 Ocak
Kuzum seni cok iyi anliyorum yeni yilin ilk ayinadir belkide kismet bitanemCok uzuldum hayatim vallahi
KaYdeetim canimbenim bat 28 Aralık ekler misin
Valla kuzummm siz benim arkmada olduğunuz surece ALLAHIN iZniyle ben güçlüyüm iyiki varsiniz ballarHea şöyle ya kendine güvenin geldi kız koca senin ev senin istediğini yap hayatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?