Olabilir bebem bu soğukta usutmemk mümkün değilki hem ağrıdan ölüyorum hemde teli elimden birakamiyom bağımlılık yaptınız bndeSoguktan kuzum ayaklari usutmussun
Senin kadar tatliiisNe tatlis yazmisssin öyle sen :)
Neden ki kuzu :)))Beni görseniz bunlari bu kizmi yaziyodu derdiniz herhalde
Aminnn birtanemmmmm aminnnnnINŞALLAH bigun bebeislerimiz yanimizda hep.beraber kavusuruz kuzuuuu
Tez zamanda gecsn kuzum o agri hic birşeye benzemiyorOlabilir bebem bu soğukta usutmemk mümkün değilki hem ağrıdan ölüyorum hemde teli elimden birakamiyom bağımlılık yaptınız bnde
Beni görseniz bunlari bu kizmi yaziyodu derdiniz herhalde
Yemek yiyip içim hmn kuzuEsr02 bacim bilirim o sancıyı ya çok berbat birsey resmen her ay dogum sancısı çekmek gibi bir sey sıcak birşeyler iç kuzu ben öyle yapıyorum diniyo biraz
Tipini yerimmm seninn lokummmm lokummmMinyon tipliyim ondan
Minik kuzuuuuMinyon tipliyim ondan
Muzu nerden bulayım ewde de yok kuzu bide sewmiyorumTez zamanda gecsn kuzum o agri hic birşeye benzemiyoraynen kuzum benimde aklim sizlerle kuzum ağrıyı muz aliyomus kuzum oyle bisi duydum icindeki bisi hafifletiyomus
Olabilir hayatim ovu testi yapmadin demi senKizlar ben acaba yumurtladim bitti mi akintida yok agrida yok
Mankenimm benimmmmBen size kisaca kendimi ozetleyeyim
1.75 boy
70 kilo
Ele goz
Beyaz ten
Kisa sacli
Biriyim :))))
O senin guzelligin askitommmmMankenimm benimmmm
Bi tanesin sennnnTamam tatlis insallah geçer ya su an senin yerine ben çekiyorum sanki agriyo lafı bile yetiyor resmen
Yok kuzum takvim programından baliyomda 17si yumurtlama diyor Ama sanki olduda bitti MAŞALLAHOlabilir hayatim ovu testi yapmadin demi sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?