Canim adet olmussun hemde 7 8 gun bence hamileleik yoktur diye üşünüyorumHamile olan arkadaşlar size bi sorum olacak yardımcı olun lütfen.
İlişkiye girdik korunmasız bir şekilde. Lakin boşalma olmadı. Zevk suyu bulaşmış mıdır bilemiyorum. Zevk suyundan hamile kalınır mı?
Bir de; ilişkiden 2 hafta sonra adetim normal zamanında başladı fakat 2 gün erken bitti. Normalde 9-10 gün süren adetim 7-8 günde bitti. Bir sonraki adetim dün başlaması gerekiyordu fakat başlamadı. Bugünde başlayacağına dair hiçbir belirti yok. İlişkiye gireli tam 6 hafta oldu. Fakat hamilelikle de ilgili bir belirti yok. Sağlık ocağında rutin kan testini yaptırdım lh fsh olan hormanlarım normal. Bana bir fikir verecek olan var mı?
Oyyyy severimm ben senii ısıt valla donuyormmSevgimle isitirim ki senii :)
Guzel demli bir cay oghhhYaaa olsada yesek soba ustu kestaneeeee kuzu
Peki neden dün başlaması gereken adetim hala başlamadı. Çok gerildim bu konu yüzündenKirmiziysa adetin merak etme eger ustune gorme gibi bir istisnayla karsilasmadiysan hamile olma ihtimalin 0
Kuzum INŞALLAH ocakta kirmizilar olmazzzOlsaydi cikardi idrarda hayatim
O yuzden kirmizilari bekliyorum
Canm stresten olmuşdur o bide 7 gün adet görmüşsün hamile olman için rahim duvarnn kalın olması gerek ve dökülmüş yok yaniPeki neden dün başlaması gereken adetim hala başlamadı. Çok gerildim bu konu yüzünden
Ilac falan kullandin mi ?Peki neden dün başlaması gereken adetim hala başlamadı. Çok gerildim bu konu yüzünden
Süper olurduuu kuzuuu yaaYakın olaydik birbirimize kestane ve cay keyfi yapardım size
Sicak tabisi kusuu bizz -31 falan goruyoruz :)Sana haksızlık etmişim ya burda donuyom diyom bende valla bura ordan sicaktir herhal
Var mi esraaaaaam yaaUmya hiç belli olmaz canm idrarda çıkmayıp kanda çıkan çok var
BeniiiiSevgimle isitirim ki senii :)
Psikolojik bir ilaç kullanıyorum evet. Bu zamana kadar hiç gecikme olmamıştı. Bir de bi kaç kez kahve leke gelmiştiIlac falan kullandin mi ?
Hava degisimi stres sinir hepsi gecikmesi icin birer etkendir
Istersen yarin idrar yap gecikme varsa cikar
Olmadi en net kan testidir kan verip kesin sonucu alirsin
Stresten tatlim evli değil misin canim ?Peki neden dün başlaması gereken adetim hala başlamadı. Çok gerildim bu konu yüzünden
Seni de haayyattimmm koooonkocamannn hemdeBeniiii
:) ne güzel olurduAynen balim ya toplanirdik sobanın etrafina cay sohbet ohh mis gibi keyif yapardık
Insallah bir gun karsilasiriz kizlar yaAynen balim ya toplanirdik sobanın etrafina cay sohbet ohh mis gibi keyif yapardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?