Evliyim fakat şuan düşünmüyordukStresten tatlim evli değil misin canim ?
Simduui olduuu bal kaymakimSeni de haayyattimmm koooonkocamannn hemde
Kahve lekeden sonra adetine donmussun hamilelik yokturPsikolojik bir ilaç kullanıyorum evet. Bu zamana kadar hiç gecikme olmamıştı. Bir de bi kaç kez kahve leke gelmişti
Kuzum ya olursa ALLAHIN ne guzel armagani olur senin icinEvliyim fakat şuan düşünmüyorduk
Amin canim cumlemizinAmanin bacim dikkat et sıkıca giyin işiniz zor valla Rabbim yardimciniz olsun
Hayat bu bir baktin oldu kuzuu@ umya insallah kuzum çok isterim valla
Siccaak sekerli cay ic canim birebir sanciyaKızlar adet sancisindan geberdim yaa bi de olduğumuz yetmiyor bu sancı işi war dört büklüm oldum
Soguktan kuzum ayaklari usutmussunKızlar adet sancisindan geberdim yaa bi de olduğumuz yetmiyor bu sancı işi war dört büklüm oldum
Gel anlasalimEvliyim fakat şuan düşünmüyorduk
INŞALLAH bigun bebeislerimiz yanimizda hep.beraber kavusuruz kuzuuuuHayat bu bir baktin oldu kuzuu
Yemek yiyip dediğini yapicm hmn baliimmmm sizlerı iyiki tanıdım keşke daha önceden kesfetseydim burayı balimSiccaak sekerli cay ic canim birebir sanciya
Bizde seni iyiki tanidik bebekimYemek yiyip dediğini yapicm hmn baliimmmm sizlerı iyiki tanıdım keşke daha önceden kesfetseydim burayı balim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?