❤Minik ellerine kavuşmak dileğiyle❤

ay canım benim ya çok duygulandım gerçekten
bi an hayal ettim ne tatlış anne olur senden
olacaksında allahın izniyle
yüreğindeki, karnındaki meleğinden sonraki boşluğu rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarla doldursun inşallah
rabbim tekrarını yaşatmasın amin

_Masalim_ kaynana ile sorununu bilmiyorum ama soyle dusun. Yasliysa yaslilarin dilinden dua eksik olmaz. Gelirse ver eline kurani kerimi. Sana bol bol meryem suresi okusun. Cocuk icin. Veya normal dua etsin... benimde sevmedigim kisiler var ama naparsin mecbur katlaniyorsun. Kotu enerjiyi yok edelim. Bir baska baslikta eterik bag kesme olayini okudum..

Kaynanasiyla sorunu yok da canim
Bebek calismalari var ya
Sedosum da rahat edemem diye uzuluyor birde uzunca bir aure kalacaklar
Bebis icin endiseli

Kaynanasiyla sorunu yok da canim
Bebek calismalari var ya
Sedosum da rahat edemem diye uzuluyor birde uzunca bir aure kalacaklar
Bebis icin endiseli
Agzin bal yesin aynen kuzum ya suaaralar hep bebek kuzum aklim fikrim kuzum ara vermek istemiyorum daha yeni basladik biliyosun ya balim

Kuzum sorunum yok basimin ustunde yeri var ama ev cok kucuk bebek calismalarina yeni basladik hani daha 1 bucuk ay once geldi bizde gittik bi yalniz kalamadik cocuk icin yoksa kalsin kuzum tabi esimim annesi benim annem saygim sonsuz

ya kızlar geçen hafta yaşadığım bi durumu anlatmak istiyorum size
bat 9 aralıktı 6 sında lekelenme oldu test yaptım 4 tane çok silik çizgi çıktı hepsinde erken gebelik testinde daha belirgindi
9 unda regl olmayınca kan tahlili için gittim bu arada hala pembe lekelenme çok çok az devam ediyordu
bana test yapan adam önce kandan kaset test yapmış bana bişey demedi haberim yoktu kaset test yapacağından 15 dk sonra geldi dedi kızım pozitif allahım nasıl mutlu oldum anlatamam 15 dk daha bekle kaç günlük görelim dedi tabi bende heyecan mutluluk tavan adam demezmi kızım ya hamile değilmişsin nasıl yani dedim kaset test pozitif çıktı kan 0.5 başımdan kaynar sular döküldü çıktım ordan ertesi gün reglim çok çok çok ağrılı özellikle bel ağrısıyla yoğun bir regl geçirdim iki gün yoğun oldu sonra lekelenme olarak devam etti yarın bitmiş olur
sormak istediğim arada kaldığım gidip geldiğim bi konu var rabbim bağışlasın bi oğlum var 5.5 yaşında seneye ilköğretime başlayacak ocak ayına hamile kalırsam doğum tam eylül'e denk geliyor istanbul'da yaşıyorum yalnızım annemler falan memlekette nasıl yapsam ne yapsam bilemedim gözümü karartıp devam etsem mi yoksa bi kaç ay ara mı versem bu arada allah izin verirse yaza sünnet olacak oğlum biraz uzun oldu hakkınızı helal edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…