Yesinnn yesinnAgzim bal yesin sonra seni de yesinnnnn
Kuzum.bazen hamielelik belirtiis oluyor ya bel agrisi kasil agrisi gibi yunurtlama zamanini degerlendrseydiniz kuzumNe gibi? Iste sol yanimda batma agri var. Zaten iliski dort gun once yasadik. Ama bugun yumurtlamagunum. Dun bacaklarim sizladi.. hangisi ki acaba a canim
Canim Allah bagislasin hayirli evlat olsun sanaya kızlar geçen hafta yaşadığım bi durumu anlatmak istiyorum size
bat 9 aralıktı 6 sında lekelenme oldu test yaptım 4 tane çok silik çizgi çıktı hepsinde erken gebelik testinde daha belirgindi
9 unda regl olmayınca kan tahlili için gittim bu arada hala pembe lekelenme çok çok az devam ediyordu
bana test yapan adam önce kandan kaset test yapmış bana bişey demedi haberim yoktu kaset test yapacağından 15 dk sonra geldi dedi kızım pozitif allahım nasıl mutlu oldum anlatamam 15 dk daha bekle kaç günlük görelim dedi tabi bende heyecan mutluluk tavan adam demezmi kızım ya hamile değilmişsin nasıl yani dedim kaset test pozitif çıktı kan 0.5 başımdan kaynar sular döküldü çıktım ordan ertesi gün reglim çok çok çok ağrılı özellikle bel ağrısıyla yoğun bir regl geçirdim iki gün yoğun oldu sonra lekelenme olarak devam etti yarın bitmiş olur
sormak istediğim arada kaldığım gidip geldiğim bi konu var rabbim bağışlasın bi oğlum var 5.5 yaşında seneye ilköğretime başlayacak ocak ayına hamile kalırsam doğum tam eylül'e denk geliyor istanbul'da yaşıyorum yalnızım annemler falan memlekette nasıl yapsam ne yapsam bilemedim gözümü karartıp devam etsem mi yoksa bi kaç ay ara mı versem bu arada allah izin verirse yaza sünnet olacak oğlum biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Ot bitanem ne cok tatlisin sen öyle ball kaymakimm AMIN bitanem ALLAHIM korusun hepimiziiii ALLAH razi olsun cancagzimmm cumlemize AMIN kuzummmm sende cok guzel anne olursun yuregi guzel Meleğimay canım benim ya çok duygulandım gerçekten
bi an hayal ettim ne tatlış anne olur senden
olacaksında allahın izniyle
yüreğindeki, karnındaki meleğinden sonraki boşluğu rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarla doldursun inşallah
rabbim tekrarını yaşatmasın amin
Bence de hayatim wakit kaybetmeyinYesinnn yesinnkuzum biz esimle karar kaldik gitmeaini beklemicez 20 gun kalicak ya kuzum vakit kaybetmeylim dimi
Malesef kırmızılar geldi
Kuzum benim bende sabah namaza kalkiyorum esim sabah 6da kalkiyo 7de cikiyor is icin o ara yapıcam artik kuzum abdestimi alip namazi kilar esi ise yollar yatarim plani yaptimmmGeldimm hayatimmmmm
Nasilsin benim kuzummm
Kaynana dert olmaz onu dert etme banyo isinide ben sabah namazina kalktigimda yapiyorum kuzu sende saatini ayarlarsin gece kalkar yaparsin
YaaaaMalesef kırmızılar geldi
Ohhh miss aynen 10 numara plan olmussKuzum benim bende sabah namaza kalkiyorum esim sabah 6da kalkiyo 7de cikiyor is icin o ara yapıcam artik kuzum abdestimi alip namazi kilar esi ise yollar yatarim plani yaptimmm
Peki anladim..aman sorun olmasin bosver. Keske esi guzel tatli bjr sekilde annesiyle konussa.Kaynanasiyla sorunu yok da canim
Bebek calismalari var ya
Sedosum da rahat edemem diye uzuluyor birde uzunca bir aure kalacaklar
Bebis icin endiseli
Oy bitanem ne cok mutlu olmussundur domtorun yaptigina bakya kızlar geçen hafta yaşadığım bi durumu anlatmak istiyorum size
bat 9 aralıktı 6 sında lekelenme oldu test yaptım 4 tane çok silik çizgi çıktı hepsinde erken gebelik testinde daha belirgindi
9 unda regl olmayınca kan tahlili için gittim bu arada hala pembe lekelenme çok çok az devam ediyordu
bana test yapan adam önce kandan kaset test yapmış bana bişey demedi haberim yoktu kaset test yapacağından 15 dk sonra geldi dedi kızım pozitif allahım nasıl mutlu oldum anlatamam 15 dk daha bekle kaç günlük görelim dedi tabi bende heyecan mutluluk tavan adam demezmi kızım ya hamile değilmişsin nasıl yani dedim kaset test pozitif çıktı kan 0.5 başımdan kaynar sular döküldü çıktım ordan ertesi gün reglim çok çok çok ağrılı özellikle bel ağrısıyla yoğun bir regl geçirdim iki gün yoğun oldu sonra lekelenme olarak devam etti yarın bitmiş olur
sormak istediğim arada kaldığım gidip geldiğim bi konu var rabbim bağışlasın bi oğlum var 5.5 yaşında seneye ilköğretime başlayacak ocak ayına hamile kalırsam doğum tam eylül'e denk geliyor istanbul'da yaşıyorum yalnızım annemler falan memlekette nasıl yapsam ne yapsam bilemedim gözümü karartıp devam etsem mi yoksa bi kaç ay ara mı versem bu arada allah izin verirse yaza sünnet olacak oğlum biraz uzun oldu hakkınızı helal edin
Biz esimle nisanliyken ugur getirsin diye patik almistik bi mavi çift bir pembe cift.. Bebegim ilk aydan olmustu o ay adet oldum ama hamileymisim icimde bi his var adetim ama hamile oldugumu hisettim... sonra eczaneden test aldim heyecandan elim ayagim titriyor esim ise erken kaliyor diye erkenden yatti gece 12ydi hic unutmmam baktim iki cizgii heyecandan cildirdim sabah oldu ama hic uyuyamadim esime soylemedim kan testimden sonra kesinlessin söyleyim dedim... esim ise gitti bende hemen saglik ocagina gittim ve pozitifti saglik ocaginin merdivenlerinden inerken ayaklarim titriyor hayallerim gercek olmustuesimi isten gelsin diye bekledim... nisanliyken aldigimiz patiklerin bi elime pembesini bi elime mavisini aldim... hangi elimi seciyorsun dedim geldiğinde... pembe patigi olan kolumu gosterdi... elimi arkmdan cikarip actim patigi gördü agladi sevinçten havalara uctu..biz cocukluktan beri sevgiliydik en büyük hayalimiz evlatti... dünyalar bizim oldu...ama neyazikki bebegimi 2 aylikken düşük sonucu kaybettim doktora gittim beni bisey yok diye yolladi eve geldim bebegimi tuvalette ninni soylerek düşürdüm o ani unutamiyorum ciğerim yandi icime dogmustu pembe patiklerin sahibi olan bi prensesimiz olcakti adi bile hazirdi... gecen sene yasadim bu olayi... bunalimdan yeni yeni kurtuluyorum adetimden sonra yeniden bebek icin ALLAHIN izniyle calismalar basladik esimin ocak 5 doğum gunu INŞALLAH dogum gunune en guzel hediyeyi bebegimizi soylemek nasip olur suan en büyük duam bu canlar paylasmak istedim sizinle ALLAHIM isteyen herkese benle birlikte en yakin zamanda nasip etsin INŞALLAH
Annesi ya eside yok diyenmez.bunda bir hayr vardir belki kuzum bekleyip gorecegixPeki anladim..aman sorun olmasin bosver. Keske esi guzel tatli bjr sekilde annesiyle konussa.
Kuzum heves etmis biliyor cocuk durumunu ama geliyor artik kendi bilit bi sekilde idare etcem kzuum cok şükür sorun yok ben bildigi halde yeni gelmssti bize hani biraz yalniz kalsaydik diye endise etmisim ama yapacak bisi yok olsun misafirim bas taciPeki anladim..aman sorun olmasin bosver. Keske esi guzel tatli bjr sekilde annesiyle konussa.
amin canım çok sağolCanim Allah bagislasin hayirli evlat olsun sana
Anlattigim tempoya bunyen dayanjrsa eger hamis kal
Amaa bence birde boyle dusun ertelemek ne kadar dogru
Ocakda ya tutmazsa onu da hesapla
Sen Allah a sigin o kuluna kaldiramayacahindan fazla yuk vermez
O seni ogluna da hamislige de hazirlar
Sen tevekkul et
Allah a birak
Cocuk calismalarina da basla derim bence
Kizz Allah sabrini veriyor vallahi teksin diye uzulme hic
Allah yardim eder
Doğru diyosun bitanem hadi hayirlisi bian sinirlendim ama simdi gelsin anacikBence de hayatim wakit kaybetmeyin
Sen dedigimi yap hem iliskiden sonra banyo icin onun uyumasini bekleyeceksin demi
E o zamanda surekli uzanacaksin spermler daha fazla kalacak
Belki bunda bir hayr vardir gelisinde bir hikmet vardir
Iste benimmm bacimmmKuzum heves etmis biliyor cocuk durumunu ama geliyor artik kendi bilit bi sekilde idare etcem kzuum cok şükür sorun yok ben bildigi halde yeni gelmssti bize hani biraz yalniz kalsaydik diye endise etmisim ama yapacak bisi yok olsun misafirim bas taci
Malesef es ile kusustukKuzum.bazen hamielelik belirtiis oluyor ya bel agrisi kasil agrisi gibi yunurtlama zamanini degerlendrseydiniz kuzum
Sakinles canim cok sukur annelik duygusunu tatmissinamin canım çok sağol
aslında bu tarafım daha baskın tevekkül etmek istiyorum birde can 7 aydır korunmuyoruz 4 ayını değerlendirdik 3 ayı fırsat olmadı memlekete falan gittim
diyorum ki şimdi ara vermeden devam edersem diyelim ki üç ay olmadı doktora giderim zaman kaybetmemiş olurum ay bilmiyorum ya kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?