İnşallah kuzummm senle tarihlerimiz çok yakın :)Yaaaa
Birsey olmaz canimm
Ocak ayina insallah
Sinir yok stres yok napıyoruz burnumuzdan nefes alıp ağızdan veriyoruz rahatlıyoruz hadi bal yap rahatla ya da sinirlendikçe strese girdikçe nefes al nefees veeerDoğru diyosun bitanem hadi hayirlisi bian sinirlendim ama simdi gelsin anacik
Yerimm seni balli boregimDoğru diyosun bitanem hadi hayirlisi bian sinirlendim ama simdi gelsin anacik
Oy kuzum uzdum senide kusuruma kalmaAglattin beni canim ya..benzer aciyi yasadigim icin acim depresti..
Bende esime evde bebek kiyafeti vardi onu ve bebek patiklerini yatagin uzerine sermistim supriz yapmistim inanamamisti ,nasip olmadi iste...saglikla acisiz gelsinlerde..
Aynen bebegim ayni anlarda hamis habeelerimizi de aliriz insallahİnşallah kuzummm senle tarihlerimiz çok yakın :)
Gunduzleri yogunum canim baya kursum falan varda..kafami dagitcak seyler ariyorum kendimee..simdiden tikali tupleri arastrmaya basladim bu ay hsg cektrcem tikali cikarsa diyeNerdesin canimm goremedim bugn seniii
Kuzu plani yaptıkSinir yok stres yok napıyoruz burnumuzdan nefes alıp ağızdan veriyoruz rahatlıyoruz hadi bal yap rahatla ya da sinşrlendikçe strese girdikçe nefes al nefees veeer
doğru söylüyorsun canım akışına bırakayım benSakinles canim cok sukur annelik duygusunu tatmissin
2. Icin zaten yazilan zamanda olacaktir
Ama sende ertelemek icin biseyler yapma birak akisina kuzum
Hayirlisyla nasip eder insallah hepimize kuzmmmm insallahdoğru söylüyorsun canım akışına bırakayım ben
kızlar ya çok şükür bi evladım var rabbim ona hayırlı sağlıklı uzun ömür nasip etsin
o yüzden hep duam allahım önce evlat hasreti çekenlere sonra da bana versin
Aynen kuzum benimmmIste benimmm bacimmm
Oyyy olurum sana ben
Vardir gelmesinde bir hayr zaten oyle dusunecegiz
Calismalara ara vermeyecehiz :)
Oy kuzum uzdum senide kusuruma kalmacok zordu kuzum hala cigerim yaniyor unutulmuyor sanada cok gecmis olsun balim.haysilayla saglikli bebislerimiz olsun INŞALLAH
İnşallah bitanemm rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ol derse olurAynen bebegim ayni anlarda hamis habeelerimizi de aliriz insallah
Oy oyy tuh tam denk gelmis kuzum.olsu nasip kismet uzme tatli canini barisirsinizMalesef es ile kusustuk
O zaman ne diyoruzzİnşallah bitanemm rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ol derse olur
Kiix git kur yap bebis icin sen adim at hadiOy oyy tuh tam denk gelmis kuzum.olsu nasip kismet uzme tatli canini barisirsiniz
KurabiyemmmmmYerimm seni balli boregim
Evettt ne güzeldir o ne anlamlı..O zaman ne diyoruzz
Kün fe Yekün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?