Kiz istemsiz bianda bi cay bardagi ictim bogazim agriyo diyeİçme canımm niye içiyonn
Anladim kuzumYok canımm bu şekilde köpürmüyo yaa baloncukla köpürmiycek
Bişy olmaz canmm o kadarcıkdan ama daha içme bende nane limon içmişdim de ama ozaman daha yeni oluşma aşamalarında dırKizlar zaten bi dusugum var ihlamur beni etkilemez dimi bi cay bardagiydiii
Yanii tam anlamıyla bi köpük değil canm farklı bişy oluyoAnladim kuzum
Tamam kuzum asla icmem daha bu korku bana yettiBişy olmaz canmm o kadarcıkdan ama daha içme bende nane limon içmişdim de ama ozaman daha yeni oluşma aşamalarında dır
Baloncuk olup goge tukseliyo ama sacma zatenYanii tam anlamıyla bi köpük değil canm farklı bişy oluyo
Ben nette izledim baya bole yapiliyoduYanii tam anlamıyla bi köpük değil canm farklı bişy oluyo
Kizlar hangi ara yeni konu actinizda birde kaynattiniz o kadar..
hiziniza yetisemyorum..
Korkutma kendini öyle ya az içmişsin zaten içini rahat tutTamam kuzum asla icmem daha bu korku bana yetti
Acaba kuzum pskolojik mi agrttm kasigimi dusune dusuneKorkutma kendini öyle ya az içmişsin zaten içini rahat tut
Hamişmiydin kuzum senTamam kuzum asla icmem daha bu korku bana yetti
Kuzum bilmiyonmu benii senn degilim ama ya varsa diye korkuyorum kafayi yedim SanirimmmHamişmiydin kuzum sen
cok tatliyiz dimiii
Ah balim ne guzel soyledinnn INŞALLAHMasallah masallah Allah bozmasin,birde bebe haberleri gelmeye basladi mi tadindan gecilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?